tisdag 13 augusti 2013

Önska kostar ingenting...

Så många saker, så lite kosing. Men man kan ju alltid drömma. Och önska sig.
Bildkälla
Titta! Världens gosigaste tröja har skaffat en svart kompis! Jag vill verkligen att den kompisen ska flytta hem till mig och hostar jag upp 249 pengar så kan den det. Från H&M så klart.

Bildkälla Styleroom
Drömmer om ett romantiskt skrivbord där jag ska sitta i en skir spetsklänning och skriva brev med min reservoarpenna på parfymerade, tunna pappersark. Eller ja - jag vill ha ett litet skrivbord i antik stil. Gärna vitt och med ett par lådor.

Bildkälla IKEA
Jag kan möjligtvis hysa en viss längtan efter ett toalettbord också. Det har jag gjort sedan jag var ganska ung eftersom jag alltid varit sjukt avis på min kusins toalettbord med uppfällbar spegel. Det här är ju fint och kan extraknäcka som skrivbord också. Så får jag det kan jag stryka punkten ovan från önskelistan. En så kallad bra grej.

Bildkälla Shoe buy

Jag skulle inte ha något emot att ha motsvarande 340 dollar (+ frakt) över heller. Vill extremt mycket jättegärna ha den här väskan i äkta italienskt läder (doften!) från Tony Perotti. Att två av mina favoritgossar bär omkring på den här i en tv-serie  jag gillar kan kanske ha något med saken att göra, men hallå - snygg väska för sjutton gubbar! Ge mig den!
Bildkälla Modcloth
Skor är fina grejer också. Nu har jag egentligen skor så det räcker men nu när jag ändå önskar mig saker kan jag ju önska mig de här som även finns i grått.

Bildkälla Modcloth
När man ändå beställer saker åt mig från Modcloth (för det gör ni väl?) så kan man slänga ner det här äpplehalsbandet i varukorgen också. Gölligt!

Bildkälla The Science Boutique, Etsy
Mer gölliga smycken kan man med lätthet hitta på Etsy, men det här med bilder av månen i sina olika faser är inte bara gölligt utan störtcoolt. Någon dag ska det där pryda min handled - så är det bara.

Bildkälla Flapperdoodle, Etsy
Man hittar så mycket kul på Etsy. Flapperdoodle har hur många fina tryck som helst, och det här med ett citat från Carl Sagan - ja, jag behöver det också.

2 kommentarer:

 1. Den här posten resulterade att jag blev småkär i skorna du visar, gick in på Modcloth och blev helkär i ett par andra skor som bara råkade slinka hem fast jag egentligen inte borde spendera mer pengar den här månaden. :-) De hade jättemånga fina skor där! Så tack för tipset, skorna kommer nog att användas flitigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud ja - Modcloth är livsfarligt! Jag står i begrepp att köpa en klänning därifrån eftersom jag ska på bröllop om en månad. Problemet är bara att min önskelista är lika lång som min arm.

   Jag har åkt på tull när jag handlat därifrån, så var beredd på lite extra utgifter om du har osis.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .