lördag 3 augusti 2013

These are a few of my favourite things


En aluminiumfri deo som låter huden andas och förhindrar dålig lukt? Ja tack! Svettas gör man fortfarande, men svettlukt känner jag ingen. Kostar billigt också. Win win. Kommer från Urtekram.


Hårolja från Moroccan oil. Den bästa tycker jag. Med den bästa doften. Dryg som attan. Fick den i julklapp och har använt en femtedel eller så. På lite mer än ett halvår...


Favoritparfymen som kostar en spottstyver på H&M. La Rive Vanilla touch. Bär den så ofta att vissa ser den som min signaturdoft. Och ja - jag har en ny flaska väntar eftersom den här snart är slut.


Bästa ögonpennan för guldiga dagar heter Czar och kommer från Make Up Store. Så nu vet ni det.


Bästa skuggpaletten för färgglada dagar heter V1 Ultra matt och kommer från Sleek. Så nu vet ni det.


För att slippa att de vackra ögonskuggorna lägger sig i veck använder jag primer. Too faced Shadow insurance är min räddare i nöden.


Bästa bosylotionen hittas på ditt närmsta Apotek. Aco Body hudlotion, oparfymerad så klart. Finns ingen bättre.


Lycka till. Eufora finns inte på svenska marknaden och den här har jag fått tag på via ett utvidgat kontaktnät. Toppen för en kliande skalp eller för att ge benen en liten fuktboost. Love it!


Ny favorit i sminkväskan är denna Lip pen från H&M. Här i nyansen Million dollar lips. Jag kommer skaffa fler nyanser.


Love & toast Lip butter har jag svårt att leva utan. Har dem placerade lite var stans. Min absoluta favorit är den översta - Green tea & mint.

4 kommentarer:

 1. Många härliga favoriter. Håller verkligen med dig om Moroccan Oil, absolut den bästa håroljan, doftar ljuvligt och är suverän. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ju bara suverän. Har en rökrlse som doftar lite som den som är jättesvår att hitta som jag därför tjuvhåller på. Då är det ju tur att den doften finns i min favorithårolja också. :)

   Radera
 2. Bra grejer!
  Jag köpte också den Sleek-paletten, men den gröna skuggan längst ner till vänster var helt söndersmulad när den kom med posten, så nu är alla skuggorna mer eller mindre gröna :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Attans då! Nog för att grönt är fint men...

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .