torsdag 15 augusti 2013

Säsongssammanfattning: Supernatural, säsong 3

Ska jag tycka det är en liten aning pinsamt att jag tittat klart på säsong tre av "Supernatural" på mindre än en vecka? För det tycker jag nämligen inte - är det bra så är det och då tar man sig tid att se tre avsnitt om dagen. Den här säsongen är också kortare än de andra, med 16 avsnitt istället för 22. Jag har tagit reda på att det mycket riktigt berodde på manusförfattarstrejken i USA 2008. Alltså borde det ta mig aningen längre tid att se säsong fyra med sedvanliga 22 avsnitt, men man vet ju aldrig. Jag kanske sitter här nästa vecka och knackar ihop en sammanfattning till.
Men nu sammanfattar vi säsong 3.

Bildkälla TV Spy
Favoritavsnitt: 3x1 "The magnificent seven". De sju dödssynderna? Jomen tack då.
3x11 "Mystery spot". Sam hamnar i en tidsloop, likt den i "Groundhog day", där dagen alltid slutar med att Dean dör.
3x16 "No rest for the wicked". Säsongsavslutning och hej i min lilla låda!

Favoritkaraktär: Alltså - jag är ju bra förtjust i Dean, jag är ju det. Men Sam är inte pjoskig han heller, det är bara det att Dean är aningen mindre svårmodig och att han dessutom hade en replik den här säsongen som gjorde att jag var tvungen att pausa ett tag så jag kunde få skratta färdigt.

Favoritpar: Fortfarande inget lovey dovey i den här serien.

Bäst i säsongen: Jag har överlag gillat den här säsongen, bäst hittills faktiskt. Den övergripande storylinen med de frisläppta demonerna och att Dean bara har ett år att leva - love it! Och så gillar jag verkligen att det dykt upp lite kvinnliga karaktärer som gärna slår Dean på käften.

Värst i säsongen: Var det bara demoner den här säsongen? Nästan va? Och nog för att det har varit roligt det med, men jag gillar spöken.

Övriga kommentarer: Det där cliffhangerslutet på säsongen är faktiskt inte roligt vad spännande det är. Jag satt ju och hoppade i soffan! Nästa säsong på en gång - thankyaverymuch.
I mitt tycke är det här bästa säsongen hittills och jag tror minsann att avsnittet "Mystery spot" är bästa avsnittet hittills.
Men nu har jag inte tid med det här längre för jag måste få reda på hur det går. Spännande!

2 kommentarer:

  1. Jag har inte sett den här serien men jag tänkte bara nämna att jag såg de 24 första TrueBlood avsnitten på 24 timmar för några år sen :) Det var 2 säsonger det på ett dygn..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sova är för amatörer? :D Maken och jag tittar på säsong 5 av True blood nu, och jag ser minst två avsnitt av Supernatural om dagen, utom i helgen för då hade jag inte tid.

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .