onsdag 24 maj 2017

Bond-sorg

Den senaste veckan har varit sorglig för en Bond-fantast som mig.
Även om jag inte lyssnat på Soundgarden, så blev jag ändå ledsen över Chris Cornells död förra veckan. 52 år känns för ungt. För mig är Chris Cornell rösten bakom en av mina favorit-Bondlåtar, "You know my name" från "Casino Royale".

Bildkälla
Chris Cornell
20 juli 1964 - 17 maj 2017


Chris Cornell - You know my name

Och så igår då. Den förste Bond att gå ur tiden blev Roger Moore. Han är den som hittills spelat Bond i flest filmer, och även axlat stora roller som Simon Templar i "Helgonet" och Brett Sinclair i "The Persuaders", mer känd som "Snobbar som jobbar" i Sverige.
Han kommer kanske aldrig att bli min favorit-Bond, jag är sådär förtjust i de humoristiska elementen han tillförde rollen, men han är ändå den Bond som en gång introducerade mig till hela serien. Och även om han inte var min favorit betyder det inte att jag inte tyckte om den James Bond han skapade, eller kunde bli underhållen av den - tvärtom. Ingen har spelat Bond dåligt, och i synnerhet inte Roger Moore.

Bildkälla
Roger Moore
14 oktober 1927 - 23 maj 2017

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .