måndag 31 juli 2017

Julifavoriter

Ni vet ju redan att jag inte har hängt här vidare värst den senaste månaden. Tur att de flesta av mina favoriter inte är internetbaserade.



Bok: "A little life" av Hanya Yanagihara. 720 sidor ångest och hjärtekross. Fantastisk! Skriver mer utförligt om den om någon dag när jag har hämtat mig från gårdagens utläsning.

Fic: Har läst några stycken, men ingen av favoritstatus direkt. Förutom den där WIPen som uppdateras dagligen och som snart är inne på sitt 150:e kapitel...

Film: "Dunkirk". Precis allt jag hoppades på, och lite till.

Tv-program: "Game of Thrones". Inte för att jag har sett det, för det har jag inte. Men älskade maken och Chilipojken har plöjt alla säsongen i sommar, så det är mest det som har gått på tv:n här hemma. Själv har jag liksom inte ens börjat titta på sista säsongen av "SKAM" än. Måste nog göra det innan jag blir totalspoilad.

Kläder: Trivs inte i något jag har i garderoben just nu. Känner mig lite allmänt trött på mig själv.

Nagellack: Efter mycket rådbråkande med min arma lilla hjärna har jag bestämt mig för att utse Carnation Lily Lily Rose från A England till månadens favoritlack. Mest för att det överraskade mig så mycket.



Upptäckt: Jag fick upptäcka hur beroende man är av ström, vid ett strömavbrott. Kunde inte göra ett skvatt de där 4 timmarna det varade.

Extra speciell rolighet: Alla utflykter med älskade maken och barnen till diverse platser i vår närhet. Vinön, Nyköping, Skokloster, Sigtuna.

Mitt eget favoritinlägg: "Mid year book freakout". För att det handlar om böcker. Jag älskar böcker.