måndag 31 juli 2017

Julifavoriter

Ni vet ju redan att jag inte har hängt här vidare värst den senaste månaden. Tur att de flesta av mina favoriter inte är internetbaserade.Bok: "A little life" av Hanya Yanagihara. 720 sidor ångest och hjärtekross. Fantastisk! Skriver mer utförligt om den om någon dag när jag har hämtat mig från gårdagens utläsning.

Fic: Har läst några stycken, men ingen av favoritstatus direkt. Förutom den där WIPen som uppdateras dagligen och som snart är inne på sitt 150:e kapitel...

Film: "Dunkirk". Precis allt jag hoppades på, och lite till.

Tv-program: "Game of Thrones". Inte för att jag har sett det, för det har jag inte. Men älskade maken och Chilipojken har plöjt alla säsongen i sommar, så det är mest det som har gått på tv:n här hemma. Själv har jag liksom inte ens börjat titta på sista säsongen av "SKAM" än. Måste nog göra det innan jag blir totalspoilad.

Kläder: Trivs inte i något jag har i garderoben just nu. Känner mig lite allmänt trött på mig själv.

Nagellack: Efter mycket rådbråkande med min arma lilla hjärna har jag bestämt mig för att utse Carnation Lily Lily Rose från A England till månadens favoritlack. Mest för att det överraskade mig så mycket.Upptäckt: Jag fick upptäcka hur beroende man är av ström, vid ett strömavbrott. Kunde inte göra ett skvatt de där 4 timmarna det varade.

Extra speciell rolighet: Alla utflykter med älskade maken och barnen till diverse platser i vår närhet. Vinön, Nyköping, Skokloster, Sigtuna.

Mitt eget favoritinlägg: "Mid year book freakout". För att det handlar om böcker. Jag älskar böcker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .