söndag 23 juli 2017

Tyst

Om ni tycker att jag bloggar sällan just nu så har ni alldeles rätt. Jag har bara inte riktigt lust att hänga vid en dator just nu, och då gör jag inte det. Lördagar har jag bestämt ska vara datorfria, men ofta slinker hela helgen med där, och ibland en och annan dag i veckan också.
Det här betyder också att jag inte ser mycket på tv heller, eller läser många fics. Jag myser runt mest. Älskade maken har semester och jag försöker spendera så mycket tid som möjligt med honom. Jag läser, sitter på altanen, yogar, mediterar, klappar katter, vattnar örtlandet, plockar hallon. Tar det rätt så lugnt alltså.
Jag kommer nog tillbaka lite mer frekvent igen när skolorna börjar igen. Fram till dess så blir det blogg när det blir. Inget jäkt. Ingen press.
Stanna upp och lukta på blommorna. Lite så.

Solnedgång över Hjälmaren. 18 juli 2017.

2 kommentarer:

 1. Ta den tid du behöver, vi läsare kan vänta =) Jag måste få berömma hur du skriver dina "inte så mycket skärm nu"-inlägg. Inget moraliserande eller jagande av duktighetspoäng, bara konstaterande. Det är uppfriskande att läsa =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inget att moralisera över, tycker jag. Jag har bara inte lust, så då låter jag bli. Men whatever floats your boat.
   Jag TROR dock att de flesta, eller alla, skulle må bra av att koppla av datorn minst en dag i veckan, men om de inte vill/kan hålla sig borta så vem är jag att döma då?
   Men visst - join me! Jag kanske inte kan bjussa på kakor, men om du släpper internet ett tag så har du tid att baka kakorna själv. ;D Typ så.
   Men för allt i världen! You do you!

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .