torsdag 23 december 2021

Bullet journal för januari

Jisses vad sjuk jag har varit hörrni. Sådär så att jag inte orkat mycket mer än att ligga i sängen och stirra in i väggen. Så det tog ett tag att göra klart mina bullet journal-sidor för januari så att jag kan visa dem. Veckouppslagen är inte riktigt färdiga än, men jag visar upp det jag har idag i varje fall.


Januari är månaden då Chilipojken fyller (21) år och jag bad honom välja en washitejp att utgå från i månadens tema. Han valde en med gröna blad för att det påminde honom hans påslakan som han precis bäddat med. Med det blev det alltså en grön månad i januari. Pennorna är 88/36 från Stabilo, en mörkare grön från Adlibris och Tombow dual brush  195, Light green.


Sedan ser det ut som vanligt, det är bara ett nytt år. En sida som samsas om nagellack och månadens bok (som jag har valt), och en sida kassabok. 


Nästa sida är till för vanor och humör, följt av en rad om dagen. 


Träningsdags igen. Det har ju gått lite si och så med den nu i december, med tanke på att jag varit tvärsjuk. Kändes ju trist att bryta min fina och nästan årslånga svit av daglig yoga, men vad att göra. Feber och hosta är inte en bra grogrund för motion direkt.
Så jag antar att jag kommer flytta över det jag hade planerat i december till januari i stället, men jag har inte riktigt bestämt mig. Däremot vet jag redan nu att jag kommer vara med på 30 days of yoga även januari 2022, och där vet jag att temat kommer vara "Move". Ser fram emot att ta nya tag.


Ett veckouppslag som är nästan klart. Ingen dekor än, men så här ser det ut i sin mest minimalistiska form. Ganska så tjusigt det med. 
Jag har inte skrivit in den än, men det första jag kommer skriva i det här årets kalender är Chilipojkens födelsedag, för han fyller redan den 3:e. Mammas lille pojk (som är ett huvud längre).