onsdag 15 december 2021

Wishlist Wednesday - under granen kanske?

Hörrni - nästa vecka är det ju jul! Och då hoppas jag att jag får någon julklapp i varje fall, fastän att jag inte önskat mig värst mycket, för jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Något ska jag väl kunna komma på.

Bildkälla a-England

a-England har ganska nyss kommit ut med sina nya kollektioner (äntligen!) som är tre i antalet med fyra lack i varje. 12 lack alltså, och självklart vill jag ha allihop, inte bara de i Leighton's nymphs som ses här.


Bildkälla Adlibris

Eftersom det är jag och jag gillar böcker så önskar jag mig såklart en bra bok. Jag är ju lite svår att köpa böcker till, om en inte fått fatt i hela min jättelånga önskelista på Adlibris. Ganska nyss lade jag till den här boken där, "Räv och jag" av Catherine Raven. En bok om en kvinna som utvecklar en sorts vänskap med en räv? Ja, jag tackar jag!


Bildkälla Mjau

Egentligen önskar jag mig inte en till katt. Vi har sagt att vi låter Schumi vara ensamkatt de år hon har kvar. Men ändå. Ibland kan jag inte låta bli ett drömma lite om ännu en katt. En svart kanske, som kan få heta Jiji. Eller en grå. En liten varm spinnande boll, helt enkelt. Kan bero på att Schumi inte är så värst kelig med mig, och jag saknar kattgos något helt enormt mycket.

Och så det vanliga - att folk skaffar sig vett och vaccinerar sig så att vi kanske kan återgå till något sorts normalt liv längre tid än en månad eller två. Fred på jorden. Snälla barn. Något gott att äta. En mysig jul. Typ så.