torsdag 16 december 2021

Tomma grejer nu igen

Jag har inte tömt några mängder med förpackningar sedan sist, bara fem stycken varav två innehöll samma produkt. Det här bör gå ganska fort.


Atrix. Intensive protection cream.
En vet att det har varit en period av torra tassar när båda tuberna av favorithandkrämen tar slut nästan samtidigt. Både den i badrummet och den i sovrummet är ersatta med exakt likadana tuber. Behöver köpa en till handväskan också, nu när jag tänker efter.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad rengöringsmousse ansikte. Oparfymerad.
Ännu en favoritprodukt som tagit slut och blivit ersatt med en likadan. Jag älskar hur jag får precis lagom med skum i handen med en pump, att den rengör utan att kännas uttorkande, och fungerar fint på min hud som är känslig och just nu helt galen reaktiv. 
Betyg 5/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Rice.
En arkmask som är lugnande och fuktgivande och som ska ge effekt på pigmentförändringar i huden. Antar att den behöver användas oftare än en gång då. 
Tunn mask mes hyfsad passform, och rikligt med essens. Jag fick som vanligt lite över att spara i en burk för senare bruk. Lite rinnig konsistens, så jag fick torka av en del som rann ner från masken, men den var inte värst kladdig, så det fick gå. Hade en lite mysko doft, men den försvann så fofrt essensen hade sjunkit in.
Betyg 4/5

It's skin. Hyaluronic acid. Moisture mask sheet.
Jag var jätteirriterad i huden häromdagen när jag lade den här arkmasken över nyllet. Och jisses vad skönt det var! Den kändes lite avkylande och lugnande ner ganska omedelbart. Annars ska den vara fuktgivande, mjukgörande och stärkande, och jag känner av alla de sakerna.
En normaltjock mask med en av de bästa passformarna jag varit med om - utan en enda uppklippt slits! Ingen överflödig essens, sjönk in fint i huden utan att kladda och gjorde vad den skulle göra.
Betyg 5/5

Allt rasslar ner i plaståtervinningen.