torsdag 31 oktober 2013

Oktoberfavoriter

Oktober har varit en jobbig månad. Har lyft fram massa saker och gråtit min beskärda del och lite till. Men samtidigt har jag skrattat en hel del också. Livet har en ljus sida. Det är bara svårt att se den ibland.

Födelsedagsbarn: Mina kära vänner T och J. Har inte firat någons födelsedag den här månaden dock.
Kläder: En tröja det står "Queen geek" på var jag ju bara tvungen att ha...
Nagellack: Fated prince från A England. Men jag är överlag glad att jag ökat på A England-samlingen den här månaden eftersom det är ett favoritmärke och jag har nästan alla lack de har skapat. Saknar bara fyra.


Festlighet: Har hunnit med en trevlig kväll med absintörerna. Alltid lika roligt och festligt faktiskt.
Frisyr: Börjar trivas i länden på "luggen" nu så håret får vara utsläppt oftare än annars. Men jag vill ha det långt igen. Och ljusare. Och med någon rolig färg.
Tv-program: "Glee". Var bara två avsnitt i oktober varav det ena var så sorgligt så det inte är sant. Sedan gick serien på hiatus och är tillbaka nästa vecka. Och då kommer Adam Lambert vara med. Längtar.

Bildkälla Aceshowbiz
Pussgurka: Älskade maken.
Extra speciell rolighet: Egentligen är det ju inte roligt att ha börjat gå till kurator, men jag vill ändå lyfta fram det lite extra den här månaden för det är det som kommer leda till att jag mår bra igen. Så ja - att jag tar hand om själv. Äntligen.