söndag 20 oktober 2013

United in pink

Läser ni några nagellacksbloggar så har ni säkert märkt att det har varit mycket rosa den här vecka. Det beror på att jag och flera andra bloggare valt att delta i en temavecka som kallats United in pink. Varför då? Jo - för att väcka uppmärksamhet kring att det i oktober läggs extra fokus på insamlingar till bröstcancerfonden. Allt är rosa - rosa bandet, rosa flingpaket, rosa salladspåsar, rosa soppåsar, rosa hudvård, rosa smycken.
Att klä sig eller sina naglar i rosa rädda inga liv, men på det här sättet hoppas vi att vi kan ha fått någon eller några att haja till lite. Kanske messa det där lilla ordet ROSA till 72988 för att skänka 50 kronor. Inse vikten av att gå på sina mammografier och provtagningar. Lära sig känna igenom sina bröst, om inte annat så för att lära sig när det är något som inte stämmer överens med hur det brukar vara och se ut. 
Mitt ständiga budskap den här vecka har varit "du är värdefull". Kanske att jag till och med tjatat om det, men det är för att det är viktigt. Du är värdefull - så ta hand om dig.


Mina bidrag till United in pink-veckan har varit följande:

Måndag: China glaze, Life is rosy
Tisdag: Ciaté, Magic carpet (över Life is rosy)
Onsdag: Depend #2082, Sweet pink
Torsdag: A England, Briar rose/Sleeping beauty
Fredag: A England, Rose bower (även HoloFredag)
Lördag: Zoya, Dita
Söndag: NailArt Sunday med tema rosa bandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .