onsdag 19 december 2018

Tre tomma no. 73

Nu tror jag minsann att det inte blir fler tomma i år. Dels för att året straxt tar slut, och dels för att jag faktiskt inte har något som snart tar slut. Förutom arkmasker då.


Holika Holika. Pure essence mask sheet. Shea butter.
Den här gillade jag! Helt okej passform, precis lagom med essens, trevlig doft och jag kände mig mjuk och gosig i huden efteråt. Extra plus för trevlig förpackning som var lekande lätt att öppna och få ut masken ur. Skulle bara vara lite enklare att veckla ut själva masken också, men det är nästan aldrig helt problemfritt.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Pixi. Glow tonic. 5% glycolic acid exfoliating toner.
Jag önskar att jag hade en back up på den här, men det har jag inte. Det är inte en billig pryl, men väldigt dryg. Jag har haft den här flaskan i nästan precis ett år. Jag har inte använt den varje dag, men några gånger i veckan har det blivit, och varje gång jag har använt den har jag uppskattat den. Den doftar en del, särskilt ros, men det är en doft som inte dröjer sig kvar.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

The Ordinary. Caffeine solution 5% + EGCG.
Den här kommer jag däremot inte att sakna. Ett serum för ögonområdet, som jag inte upplevde gjorde något särskilt för mig. Hade dessutom en tendens att ta sig upp i gängorna på flaskan och torka och bete sig. Har gjort rent de där flaskgängorna x antal gånger för att inte hela innehållet i flaskan skulle torka ihop. Lättdoserad dock, och dryg som sjutton. Men som sagt, jag upplevde ingen skillnad mot min vanliga ögongél, så jag kommer inte aktivt söka efter den.
Glasåtervinning på flaska och pipett, plaståtervinning på korken.
Betyg 3/5