måndag 5 juli 2021

These sounds fall into my mind-Dagens

Låt: Dagens inlägg lånar sitt namn från låten "The bomb!" med The Bucketheads. En rätt kass sådan, där just de där orden upprepas så det blir irriterande. Men den beskriver rätt så bra att jag just nu går omkring och trallar på varenda j*vla låt i universum. Känns det som.
Outfit: Top och cykelbyxa (for chub rub reasons) från H&M. Kjol från Monki. It has pockets! Sandaler från Ica Maxi.
Smink: Jajamänsan! CC creme från Lumene, mascara från L'Oréal och läppstift från H&M Beauty.
Nagellack: Isle of Avalon från a England.
Doft: Lavendel, från tvålen jag just duschade med. 
Smycke: Mina ringar.
Klocka: Rosefield i roséguld.
Läser: Shakespeare, "Onaturlig död" av Richard Shepherd är julis månadsbok. Och så har jag hunnit 350 sidor in i "Troubled blood" av Robert Galbraith. Vilket inte ens är halvvägs...
Frukost: Det var fattigt i skafferiet innan vi handlande idag. Men te hittade jag, och en skvätt yoghurt att släppa ner lite olika frön och gryn i. Och russin.
Fika: Mer te. Fick så mycket te när jag fyllde 50 att maken lite skämtsamt sa att det skulle räcka tills jag fyllde 60. Tror kanske inte jag behöver köpa mer te i år dock. Och så hittade jag brioche som E bakat att äta till mitt te.
Middag: Grillad kyckling, sallad med mozzarella, vitlöksbröd.
Pryl: Id-kort. Som kan vara bra att ha ett giltigt. Och eftersom giltighetstiden på mitt hade gått ut (så ofta kollar en just den detaljen på ett id) så var jag till Polisen idag och ordnade med ett nytt. Älskade maken fick intyga att jag är jag. He he.
Motion: Yoga. I övrigt har jag slöat idag, för att jag ville det. 
Kvällsnöje: Läggdags!
Att tillägga: Bilden ovan tagen sekunden innan någon kraschade med sin cykel precis utanför för tomt. Men allt gick bra. Och en sorts soldisbild som bonus.