måndag 21 maj 2012

Tre tomma no. 6

Så var det dags igen för tre tomma plastförpackningar. Kan dock trösta er som hatar de här inläggen med att det är ganska fullt i mina burkar och flaskor just nu, så jag gissar att det dröjer ett tag innan det är dags igen. Låtom oss titta på vad jag tömt sedan sist.


Bästa ansiktsrengöringen i riket? Jag vet i varje fall att jag alltid återvänder till ACO Face rengöringslotion för torr/normal hud. Har använt den sedan tonåren faktiskt. Självklart har jag varit otrogen mot den och testat massa andra rengöringskrämer genom åren, men det är till den här jag alltid återvänder. Särskilt om plånboken är tunn och jag inte har råd med min senaste rengöringsförälskelse. För en 50-lapp får man en mild rengöringslotion som sköter sitt jobb väldigt väl. Jag föredrar den oparfymerade, som jag gjort slut på här, men självjävlaklart lyckades jag köpa en parfymerad när jag skulle ersätta den här. Attans.
Betyg 5/5.

Mer från ACO. Oparfymerad fotkräm som jag tvingar älskade maken att massera mina fötter med. Har använt just de här krämen flera år, men nu är den ersatt med en annan jag tänkte testa. Egentligen vet jag inte om jag är så toppenförjust i den här, köoer den mer av gammal vana. Den tar god tid på sig att sjunka in, men visst, namnet är inte helt missvisande. Mjuk fot alltså.
Betyg 3/5.

Depend nagellacksremover supersnabb går åt i rasande takt här hemma. Så är jag ju nagellacksbloggare också. Jag använder mest min dip in när jag tar hans om fingernaglarana, men tålack och sånt där jätteglittrigt tar jag oftast bort på gammalt hederligt vis.
Betyg 5/5.

2 kommentarer:

  1. Hihihi, jag ser framför mig hur nån försöker få ner tårna i dip-in burken ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har funderat på det, men sedan såg jag det framför mig jag med och höll på att dö av asgarv. :D

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .