tisdag 10 juli 2012

Dagens, 10 juli

Välkommen in i Mrs Datas kök! Det väntar bara på att jag ska få ett jobb så ska jag renovera skiten ur det. Har avskytt det där kaklet sedan vi flyttade in för snart 11 år sedan. Antagligen är jag tålmodig eller så har jag blivit hemmablind. Nu till Dagens!


Outfit: Puderrosa t-shirt med fuskknäppning från H&M. Superskir och jag tror den kan slinka med i min garderobsutrensning. Till det har jag idag ett par gråspräckliga tights från H&M och över hela härligheten ett förkläde som min farmor har haft. Needless to say så älskar jag det.
Smink: Mäktade med lite mascara idag i varje fall.
Frisyr: Ukrainafläta, eller vad ska man kalla det? Två flätor som man lägger över hjässan och fäster med hårnålar. Lilla E var mäkta imponerad, så jag ska väl göra den frisyren på henne också antar jag.
Nagellack: Flirty tankini från China glaze. Inte överförtjust.
Klocka: Flera stycken i lådan, ingen på armen.
Doft: Deo. Tycker den luktar lite gurkigt.
Fika: Te och nektarin. Oh så spännande!
Middag: Jo, det är ju den jag står och tillagar på bilden. Jamie Olivers pasta med aubergine och mozzarella. Recept här. Storfavorit här hemma. Avnjöt den med ett glas vitt vin som synes.
Pryl: Gullekatt.
Sysselsättning: Suttit alldeles för länge vid datorn idag men har ändå lyckats söka ett jobb, läsa i min bok, rensa ur min garderob (finns en del fina grejer där som jag inte vill ha själv som jag undrar vad jag ska göra med), laga middag och jaga förrymd katt. För övrigt samma katt som är gullig i punkten ovan.
Barnabråk: Chilipojken har varit hemma hos en av bästisarna idag, men jag har fått tampas en del med Lilla E:s humör. Alltid lika kul...
Väder: Gissa vad - just precis nu skiner solen! Annars har det varit mulet mest hela dagen, lite regn då och då, men ändå rätt så varmt.
Kvällsnöje: Kommer bli "Stand by me" idag som barnen tjatat om att få se. Undrar om de älskar den lika mycket som jag. Kräver chips och ett glas vin till också!
WUTT!?: Var det nog älskade maken som stod för när han såg vissa plagg jag rensat ut.