onsdag 11 juli 2012

Dagens, 11 juli

Dagens! Idag med före- och efterbilder av mitt motionerande.

Laddar för ett löppass...
Outfit: Svart klänning i spets och spräckliga tights från H&M.
Smink: Mascara bara. Rimmar också!
Frisyr: Inbakad snurrning som avslutas i en fläta.
Nagellack: Galet neonorangea Melt your popsicle från Orly.
Klocka: Min lila silikonklocka från Ice.
Doft: Nu var det dags för lite vanilj igen. Vanilla touch alltså.
Fika: Te och någon sorts chokladpralin. Chokladöverdragen marmelad. Godare än vad jag trodde. Och så laddade jag inför dagens löppass med att dricka upp min Femme natural boost som jag fick från Glossybox. God, men kanske inte 25 kronors-god.
Middag: Grillad korv med hemlagad potatissallad a la vinägrett.
Pryl: Blev tipsad av en vän om AdBlock. Har nu ett till största delen reklamfritt internet. Inga mer bantningsannonser på Facebook! Googla AdBlock + din webläsare.
Sysselsättning: Läst en massa idag. Sprungit. Lagat mat. En bra dag.
Barnabråk: Förvånansvärt lugnt faktiskt, förutom att Lilla E blev tokilsk när hon inte fick se mer på tv efter två timmar med hjärndöda dubbade Disney-produktioner.
Väder: Trodde jag skulle få springa i regn idag, men det sprack upp efter lunch och blev riktigt soligt och behagligt.
Kvällsnöje: Hmmm.... Jag gissar på ännu en kväll framför dumburken.

...varvar ner efter ett löppass. 

4 kommentarer:

 1. Yey, löprunda! :)
  Ja, AdBlock är underbart! Har haft det flera år och vant mig så mycket att när jag kommer till en dator utan så undrar jag vad som är fel och varför det är reklam överallt, i en halv sekund innan jag fattar att det är AdBlock som saknas ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå chocken. ;)
   Och jisses vad mycket fortare vissa sidor laddas upp nu när man inte behöver vänta på en massa annonser. Är kär. :)
   Nästa löprunda blir på lördag. Hur går det för dig?

   Radera
  2. Det går väldigt mycket bättre än förväntat med träningen :) Jag trodde att det skulle vara kul en gång och att jag skulle få släpa mig dit sen, men det är snarare svårt att hålla sig borta. Jag som aldrig tyckt att träning varit kul innan, måste ha slagit i huvudet i nått :p ...Men det var väl rätt i tiden antar jag, har gått och dragit på det så länge och nu var det nog dags helt enkelt.
   Har blivit varannan dag hittills, utom söndag och måndag som ju inte har nån dag mellan sig ^^ Så jag har lagt upp ett schema med fyra dagar i veckan och omväxlande gym med maskiner respektive 40min/4km (det som kommet sist) på löp(gå)bandet. Får se hur länge "smekmånaden" håller i sig men just nu är jag supermotiverad, av nån outgrundlig anledning :D

   Radera
  3. Gud vad kul! Heja heja! Jag är också förvånad över hur pass kul jag tycker det är att röra på fläsket. Det stämmer nog som du tror, att det var rätt i tiden. Sedan hjälper det ju att man blir peppad och påhejad också. :)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .