söndag 14 juli 2013

Cory Monteith 1982 - 2013

Bildkälla
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Jag var inget stort fan av vare sig karaktären Finn eller av Finchel. Vad jag däremot är ett stort fan av är talangfulla människor och när en sådan går ur tiden alldeles för tidigt så - blir jag ledsen.

Det här är en sorglig dag. "Glee" har förlorat en av sina stjärnor och världen har blivit lite fattigare.
Jag kommer verkligen sakna Finn.

R.I.P. Cory Monteith 11 maj 1982 - 13 juli 2013


Edit: Jo men jag ljuger. För ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att visst det tyckte om Finn. Väldigt mycket. Särskilt i egenskap av Kurts bror. Jag kommer verkligen sakna Furt. Jag kommer sakna Finn och jag kommer till och med sakna Finchel. Men allra, allra mest så saknar jag Cory för han verkade vara en sådan alltigenom godhjärtad människa.

8 kommentarer:

 1. Jättesorgligt. Jag hejjade allt lite på Finchel, även om Finn var lite väl mesig och Rachel lite väl... jobbig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade mest Finn som en bror till Kurt, men herregud så ledsen jag är över att privatpersonen Corey inte finns bland oss längre. Känns outsägligt sorgligt.

   Radera
 2. Finn & Cory var min favorit. Jag skapade tom ett twitterkonto var jag följer endast 3 personer. Cory, Lea och Chris. Sedan jag tittade på Vancouverpolisens presskonferens live i morse så känns allting helt surrealistiskt.

  Cory var rolig och talangfull och inte alls så enkel och naiv som karaktären Finn. Genuint omtyckt och uppskattad av sina kollegor. Min tankar går till dom och familjen och Lea som har förlorat vad som för mig verkade vara en härlig son, bror, pojkvän, kollega och vän.

  En påminnelse att krama om era nära och kära och tala om hur mycket dom betyder för er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har grinat hela dagen. Finn gillade jag betydligt mer än Finnchel. Och Corey verkade vara så underbar som privatperson. Jag är faktiskt mer knäckt än vad jag trodde. Det var jobbigt att berätta för Lilla E också som haft Finn som en av sina favoriter.
   Tycker otroligt synd om hans familj och Lea. Herregud. Det är så SÅ sorgligt.

   Radera
  2. worst. day. EVR.

   Radera
 3. Svar
  1. Ja fy ja. Känner mig helt söndergråten.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .