onsdag 17 juli 2013

Jag har fortfarande inte hämtat mig-Dagens

Jag kan le! Sitter lång inne ibland bara.
Outfit: Svart maxikjol från H&M och t-shirt med Depeche Mode-tryck inköpt på Globen förra månaden när vi gick på konserten. Merchandise med andra ord.
Smink: BB creme från Garnier, persikoblusher från H&M, ögonbryn ifyllda med brynskugga från Clinique, beige/nude ögonskugga från Maybelline, svart eyeliner från IsaDora, svart mascara från L'Oreal (Lash architecht) och läppstift som jag fått i en Glossybox som har deras logga och heter Glossy pink och jag vill ha det i repris! Älskar det!
Nagellack: Silhoutte från Ciaté.
Frisyr: En sorts inbakad hopsnurrning i luggen och så tofs i nacken.
Doft: Vanilla touch från H&M. Snart sprayat upp en flaska - tur jag har back up.
Klocka: Lambretta med Union flag.
Smycke: De vanliga armbanden och örhängen från Indiska med stenar i olika färger.
Fika: Te och Starbar.
Middag: Favoritpastan med rökt lax och soltorkade tomater.
Pryl: Vinglas med svalt vitt vin. *hick*
Sysselsättning: Jobbelijobb. Läsa. Prata strunt.
Låt: "For good" som den sjungs i Glee av Rachel (Lea Michele) och Kurt (Chris Colfer). Vaknade med den i hjärnan i morse och grät när jag lyssnade på den because of reasons. Just nu känns den liksom. Kommer från musikalen "Wicked" som jag väldigt gärna vill se. Så vill ni donera flygbiljetter till New York så går det bra.
Kvällsnöje: Tv antar jag. Som varje kväll ungefär. Gud vad jag är tråkig.
Att tillägga: Jag är fortfarande överraskande ledsen över Cory Monteiths död. Numera är dödsorsaken fastslagen som en dödlig cocktail av främst heroin och alkohol. Det gör det inte mindre sorgligt att en talangfull människa lämnat oss. Som gleek är jag kanske extra ledsen eftersom han i rollen som Finn varit en så central karaktär. Droger är skit alltså. Just say no.