onsdag 31 juli 2013

Julifavoriter

Den här månaden har varit ganska bra faktiskt. Utom på en punkt.
Cory Monteiths död gör mig fortfarande ledsen som fasiken. Trodde inte jag skulle ta det så hårt eftersom Finn inte varit min favoritkaraktär, men det var något med honom som kändes varmhjärtat och fint. Och det är för alltid förlorat nu. Jag hoppas på ett rejält hyllningsavsnitt av "Glee" och att Finn får en fin och värdig sorti ur serien.


Nu över till roligare saker - juli månads favoriter.

Födeledagsbarn: Min svåger och min svärmor har jag hunnit fira den här månaden. Men nu börjar den - månaden då födelsedagarna duggar som tätast i min bekantskapskrets. Tydligen trivs jag med lejon.
Kläder: Har reafyndat som fasiken den här månaden och äntligen slutat bara klämma på den där snygga randiga skjortan och i stället köpt den.
Nagellack: Enda fempoängarna den här månaden har varit indielack, som jag hade beslutat mig för att utesluta ur den här kategorin, men nu skiter jag i det och väljer det som varit snyggast oavsett om det är blandat i jättefabrik eller i ett kök. Snyggast i juli var Ghosts of Jupiter från Smitten polish och Creeping cabbage från Pahlish. Kan omöjligt välja mellan de två.


Tv-program: "Supernatural" har blivit en favorit. Inte i samma nivå som "Glee" men jag gillar.
Festlighet: Har hunnit vara ute på lokal, varit på minireleasefest och druckit absint med goda vänner flera gånger. Semestertider är bra tider.
Frisyr: Har en sådan där jobbig längd på håret just nu när det bara killas överallt. Upp och bort alltså. Det vill säga uppsatt. Behöver toppas också...
Pussgurka: Min snuttepluttsmake. Älsket är på hög nivå.
Extra speciell rolighet: Äntligen! Efter en herrans massa år och en herrans massa idéer är nu tatuering nummer tre på plats. Planerar att göra fyran ganska så omgående. Ni kommer snart få se min nya fina, de sista sårskorporna ramlade av i duschen i går. Till helgen kanske?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .