torsdag 15 februari 2018

Tre tomma no. 48

Så har jag gjort slut på grejer igen. Och har en del som står och "pruttar" i badrummet, så det dröjer nog inte jättelänge till nästa gång heller.


ICA/Apotek Hjärtat. Ekologiskt cerifierad kroppslotion. Oparfymerad.
Även om jag faktiskt har tyckt om den här krämen en del, särskilt nu när det är kallt och torrt, så tror jag inte att den kommer hem till mig fler gånger. I mitt tycke är det här en "sambokräm" alltså en som man behöver hjälp med att få på sig, särskilt då på ryggen där jag inte alltid når själv. Krämen är nämligen väldigt tjock och rätt så svårarbetad, det tar ett bra tag att få den att sjunka in i huden. Väl där är den dock väldigt trevlig, och känns finfin på torr hud, även om man kan behöva mata lite extra de väldigt kalla och torra dagarna.
Det är helt enkelt appliceringen som drar ner betyget för mig. Och när man lämnar en kräm kvar på hyllan för att den är så jobbig att få in i huden, kan man lika bra låta bli att köpa en ny.
Tycker dessutom att förpackningen kändes fel här. När krämen nu är så tjock hade det antingen behövts ett större hål att klämma ut produkt ur, eller en burk kanske? För jag tycker faktiskt att det här mer är kroppssmör än lotion.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Kicks. Ready, Set, Glow! Vitamin C. Eye cream.
Nästa att ta slut av mina snålköpta reseförpackningar var ögonkrämen. Jag gillar den här massor, men tycker inte alls om hur den är förpackad i fullstorlek. Jag vill ha ögonkräm i tub så jag kan välja min mängd själv. Så det så! Så jag har annat jag använder.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Kicks. Instant treatment. Cooling beauty. Anti-stress mask.
Den här masken har jag inte riktigt blivit kompis med, ändå har jag en till därför att jag köpte ett pack med alla fyra maskerna.
Masken doftar milt och svalkar ganska rejält, men fy för den lede vad den är svår att skölja av! Det krävs ganska rejäla tag med tvättlappen för att få bort den, och då känns det snudd på som att man skulle behöva använda masken igen för att lugna ner huden. Det kanske var det som var tanken?
Plaståtervinning.
Betyg 1/5

2 kommentarer:

 1. Känner ju inte dig, men brukar läsa på din blogg då och då för jag gillar ditt sätt att skriva och det du skriver om. Ditt kärleksbrev till dig själv var så vackert. Fick tårar i ögonen. Du har något visst som är jättefint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aw, men tack! Nu blev jag liksom så där smågenerad och tänker "inte är väl jag?" istället för att bara suga i mig och känna att jag är bra på något.
   Så TACK så mycket för en jättefin kommentar. Den värmer verkligen. <3

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .