tisdag 25 september 2018

BuJo för oktober

Tänka sig att det snart är oktober! Kanske inte jättesvårt att föreställa sig just idag när vi vaknade till minusgrader och en frostvit gräsmatta, men ändå! Oktober... Det känns som att det här året flugit fram, och snart är det faktiskt slut. Men jag kommer hinna göra BuJo-sidor för några månader till i år (och nästa år) och i helgen gjorde jag i ordning oktobers sidor - så klart.


För oktober så valde jag att matcha min layout med den ena av de två washitejperna jag använde, så det blev gult och svart. Jag är faktiskt inte jättenöjd med slutresultatet, men det kan väl få duga. En tejp föreställer en liten by med måne och stjärnor, där de dominerande färgerna blir gult och svart, den andra tejpen är gulliga små katter i roséguld - aningen svårare att hitta en penna som passade till den.
Men ja, ett månadsuppslag först, för det är så jag rullar.


Efter det en sida för böcker, nagellack, filmer och bloggplaner. Jag bestämde mig för att skippa tacksamhetsloggen för oktober, då det inte känns riktigt som min grej, samt att jag gör ju ändå min en rad om dagen, och det har känts som att de är ganska lika varandra i upplägg. Behåller en rad om dagen eftersom jag gillar att fylla i just den punkten.


Vanekollen ser ut som förra månadens. Ångrade bittert att ritade alla de där rutorna, för det tog baske mig en evighet. Lilla E tyckte det såg snyggt ut dock, "matematiskt" var ordet hon använde.
Sidan mitt emot fick humörkollen, även denna gång med rutor att rita ansikten i, för det tyckte jag var roligt. Och så har jag tänkt mig att läsa en bok utsmetad på en hel månad även i oktober, men jag har inte bestämt mig för vilken än, så den avdelningen är än så länge inte ifylld.


Kassaboken och braindumpen/spridda anteckningar ser ut ungefär som vanligt. Tämligen ospännande.


Till sist ett exempel på ett veckouppslag. Jag har fyllt i det mesta för veckouppslagen redan, men det finns tomma rutor som jag planerar att skriva in citat i, eller rita något roligt om andan faller på.

Och det är min BuJo för oktober. Som sagt - inte jättenöjd, men det får funka.