måndag 10 september 2018

Tre tomma no. 63

Tömmer förpackningar med frenesi just nu. Kommer snart en ny med andra ord. Men idag tittar vi på idel ansiktsmasker.


Kicks. Cooling beauty. Anti-stress mask.
Jag är fortfarande inte kompis med den här masken eftersom jag tycker att den är onödigt besvärlig att tvätta av. Den här sommaren har den dock varit gudasänd då den på riktigt svalkar. Det känns nästan lite som att stryka något kallt och mentoligt över ansiktet - skönt i värmeböljan. Men nu är den slut, och jag kommer troligen inte skaffa den igen. Om inte nästa sommar blir lika varm, är klart...
Plaståtervinning.
Betyg 2/5

Farm stay. Visible difference mask sheet. Aloe.
Väldigt trevlig mask som jag lätt skulle kunna köpa på mig fler av. Så det är ju trist att den verkar ha utgått? Lite mysko doft, okej passform, bra med essens, lite klibbig efterkänsla.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Etude house. Nourishing & moisturizing. Argan.
Blev inte riktigt lika bra kompis med den här masken. Passformen var minst sagt dålig, men plus i kanten för att näsbiten faktiskt räckte till hela min näsa den här gången. Annars var ögon- och munhålen i minsta laget och det fanns inga flikar att jämna till masken med. Rikt med en ganska mjölkig essens som kändes så pass klibbig att jag faktiskt torkade bort visst överflöd med en fuktig tvättlapp. Så där, med andra ord.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5