torsdag 18 oktober 2018

Tre tomma no. 67

Jag trodde kanske att det skulle ta aning längre tid för mig att skapa tre tomma den här gången, sedan tabberasade jag två grejer samma dag och här är jag nu, med ännu en tre tomma till er. Där allt inte ska plastsorteras den här gången.


Cien. Q10 anti-wrinkle mask.
Cien hittar man på Lidl och där kostar deras ansiktsmasker så lite som 8 kronor, vilket gör att de kostar 4 kronor per "portion" eftersom det är två kluttar i den här. Helt okej prismässigt alltså. Men! För mig som är doftkänslig är det lite väl överväldigande parfymerat, och eftersom överflödet av masken ska torkas av så sitter den där doften kvar rätt så länge. Annars är den helt okej. Jag har inte använt den på sådant sått att jag kan uttala mig om antirynk-egenskaperna, men jag upplever att huden känns mysig efteråt. Jag kommer dock högst troligt inte göra ett omköp.
Plaståtervinning.
Betyg 2/5

Bitch balm by Lipgloss Bitch. Körsbär.
Gjorde slut på ännu ett stift av Lipgloss Bith eget läppbalsam. Körsbär är min favorit av dem jag har testat, och jag har så klart redan ersättare som har tagit det här stiftets plats.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Apoeket. Apoliva. Ört & natur. Hud & nagel olja.
Det känns som att det är felskrivet på den här etiketten. Jag vill att den ska heta hud- & nagelolja. Men allting är ju skrivet i gemener så det kan ju vara så att jag har fel. Nåväl, slut på språkpolisandet för den här gången.
Apolivas nagelolja är en kär favorit. Jag har dock varit extremt dålig på att använda den det senaste halvåret eller mer (fy på mig!), men nu när jag försöker göra det en rutin igen så tog den här flaskan snabbt slut.  Tur att det gick att köpa sig en ny då, som jag har gjort och redan knäckt förseglingen på.
Glasåtervinning på flaska och pipett, plast på korken.
Betyg 5/5