onsdag 31 oktober 2018

Oktoberfavoriter

Sista oktober och det är dags för mig att hitta den senaste månadens favoriter. Kommer nog gå bra.

Bok: Det här lästs massor av böcker i min lilla läshörna den här månaden. Ingen som kammat hem full pott på poängskalan, men några har varit snubblande nära. Bäst bland dem tror jag minsann att "Sleeping beauties" av Stephen King och Owen King var. Kändes trivsamt välbekant att läsa en King igen, även om den inte är bland de allra bästa.

Fic: När jag läser mycket böcker brukar det betyda att jag inte läser så mycket fics, och så var det även den här månaden. Har läst om en del gamla favoriter, men inga nya som är värda att nämna.

Film: Det har blivit rätt så mycket film också och gissa vad. Jag har varit på bio! *le gasp* Jag, Lilla E och älskade maken var och såg "Venom" i måndags och den var faktiskt bättre än vad jag väntade mig. För ärligt talat, min stora anledning att se den är så klart Tom Hardy. Jag känner mig helt bekväm med att utnämna "Venom" till oktobers favoritfilm.

Tv-program: Här har det dock varit sämre - igen. Det är mest nyheter just nu.

Nagellack: Jag håller med Lilla E, Mustardseed a Fairy från A England är ju himla tjusigt.



Skönhet: Min Nose Buddy. Jag sköljer alltså näsan. Varje dag. Inte vidare läckert, men effektivt och hjälper till både mot allergier och sjukdomar. Det tar inte bort dessa åkommor, men det hjälper. Eftersom jag helt enkelt sköljer bort en massa skräp ur näsan.

Upptäckt: Jag spenderar tydligen alldeles för mycket tid på Instagram. Märker av det just nu när jag har Instapaus på grund av alla spöken och monster som förorenade mitt flöde.
Det är inte så att jag inte unnar er att ha roligt i Halloween. Jag unnar bara mig själv att slippa eländet mer. För jag blir på riktigt sqwickad/triggad och mår allmänt pest av hela grejen. Längtar tills i morgon när det (förhoppningsvis) är över. Fast Lilla E har gjort en jättefin Jack Skellington-pumpa, det kan jag inte förneka.



Extra speciell rolighet: Jag nådde målet att meditera 500 dagar i rad i oktober. Inte illa pinkat av en trähäst, som min lilla mamma brukar säga.

Mitt eget favoritinlägg: Gårdagens uppvisning av nagellack. Jag har haft en bra nagellacksmånad.