onsdag 17 oktober 2018

Wishlist Wednesday

Är det bara jag som redan tänker på önskelistor till jul? Hoppas inte, för här kommer min önskelista. Som den ser ut just idag, jag kommer säkert på fler saker när vi hamnat i december. Men i varje fall, 5 saker jag önskar mig till jul, redan nu i oktober.

Bildkälla Kökets favoriter
Jag är ett stort fan av snacks, och även om chips alltid kommer ligga mitt hjärta närmast, så vet jag med mig att det finns alternativ som är bättre. Sop popcorn. Jag poppar mina på spisen, men det går ju att göra även dessa vita, fluffiga godsaker nyttigare. Som att eliminera oljan, vilket man kan göra med en varmluftspoppare. Så jag önskar mig en sådan. Väldigt mycket.

Bildkälla Zalando
Jag brukar normalt inte gilla att klä mig i blått, men den här morgonrocken med blommigt foder gillar jag verkligen. Fast egentligen önskar jag nig en morgonrock nästan vilken som helst, det är bara det att den kan få vara snygg också. Som den här. Nattlinnet behöver jag dock inte, för jag föredrar pyjamas.

Bildkälla H&M 
Pyjamas är för övrigt en sådan där sak som står på önskelistan varje år. Ofta räcker det dock bra med pyjamasbyxor, för som överdel kan jag ju använda vilken t-shirt som helst.

Bildkälla IKEA
Och när det gäller själva sovandet så skulle jag inte ogilla att göra det nerbäddad i det här fina påslakansetet från IKEA.

Bildkälla a england
Jag vet att det snart kommer en ny kollektion från A England. Jag vet inte hur många lack den kommer ha, jag vet inte vilket tema den kommer ha, och jag vet inte hur de kommer se ut. Men om jag nu redan har alla A England som tillverkats hittills, så kan jag gott önska mig de som snart kommer. För förr eller senare kommer de ändå hamna i samlingen.