onsdag 27 februari 2019

Februaris nagellack

Jag har burit inte mindre än 11 nagellack den här månaden, varav ett topperlack som är med på bild med det lack det toppade. Det finns lite att titta på alltså, så vi sätter väl igång.


DependO2, Dark Error #5079
Det blir mycket Depend. För jag såg till att avsluta Miss Robot-kollektionen, bland annat. Det här blev min favorit i kollektionen, för jag har alltid varit svag för multifärgat glitter i mörk bas.


DependO2, #572 + OPI, Polka.Com
Det kommer mycket OPI också, på grund av andra anledningar. Här stoppade jag bara ner näven i lådan med otestade lack och fiskade upp Polka.Com som nog är det lack som stått längst i den lådan. Och eftersom det är ett effektlack med glitter i lila och blå toner, så behövde jag något att lägga det på. Valet föll på ljusrosa #572, som hade precis en sådan där rosa nyans som jag stortrivs i.


DependO2, Hello World #5081
Fortfarande Miss Robots mörka bas, här med flecks som skiftade i färg mellan teal och lila.


DependO2, Reading Your Mind #5080
Samma som ovan, men här skiftar flecksen mellan grönt och blått.


OPI, Dazzling Dew Drop
Jag har flera gånger den här månaden låtit slumpen avgöra vilket lack jag bär. Den här gången var det Chilipojken som valde färgen guld, där jag valde att tolka in guld också, och random.org plockade det här lacket av de jag hade att välja på. Ett ljusare guldlack, som mest består av guldskimmer i en guldbas, men det finn även en aning silver där.


OPI, Dreams Need Clara-fication
Här valde älskade maken blått, och sedan blev det den här ljusblå grejen som slumpades fram. Gillar färgen, men applikationen var en mardröm som lämnade en del att önska. Som alla dessa bald spots som anas...


OPI, Less is Norse
Att Lilla E även hon valde blått var kanske inte så oväntat. Mer då att ännu ett OPI blev framslumpat. Det här gillade jag bättre. En dämpad, nästan lite dammig, mörkare blå, med aningar av grått i sig.


Polish Alcoholic, Spooky Trails
En solig dag lät jag random välja bland hololacken, och det blev Spooky Trails som väntat alldeles för länge i lådan. Lite jobbig formula på lacket, som att måla med gelé, men ack så snyggt lack! Svärtad grön jelly med massor av prismatiska partiklar. Va-va-voom!


Polish Alcoholic, Ancient Gardens
Hade lite mer otur med solen här, så det lilla holo som finns i Ancient Gardens fastnade aldrig på bild. Annars är det här ett trevligt jadegrönt lack med flakes i olika färger, mest ser jag lila och gröna toner.


Pahlish, Gryffindor
Med tanke på att det här är ett lack som representerar ett av Hogwarts-husen i Harry Potter, så är det inte så konstigt att det har sagda hus färger. Gryffindor är således rött, med flakes i guld och guldprismatiska glitter.
Det jag har på naglarna nu, och jag kommer inte lacka om eftersom jag räknar med att sabba det här lacket totalt med alla IKEA-möbler jag ska skruva ihop de närmaste dagarna. Vilket bara är kul, för det betyder att jag snart kan flytta in i mitt bibliotek. Ih!