tisdag 12 februari 2019

"Miss Robot" från Depend

I höstas kom Depend ut med den ena lockande kollektionen efter den andra. Jag hade STORA habegär och väldigt svårt att hålla mig. Bland annat släppte de en limiterad kollektion om 6 lack som bestod av metalliska glitter i svart jellybas. Jag köpte på mig rubbet.
Jag har sett flaskor kvar lite här och var i butik, så det är kanske inte helt kört om du blir kär i någon av de här, som jag så klart visar i den ordning jag tycker de är snyggast. Vilket egentligen borde vara alla 6 på rad, ärligt talat.


Dark Error, med nummer 5079 är multifärgade små glitter i den svarta basen. Och hur mycket gillar jag just multifärgat glitter? Massor, är svaret.


Iron Hero har nummer 5084. Roströda glitter, eller koppar om en hellre vill se det så. Blev decembers favoritlack,till och med.


Reading Your Mind har fått nummer 5080. Duokroma glitter den här gången som skiftar från grönt till blått.


Hello World, eller nummer 5081, har även det duokroma lack. Den här gången från teal till lila.


Cyber Gold med nummer 5083 har, precis som namnet antyder, antikguldiga glitter i den svarta basen.


Robot Revolution med nummer 5082, är det enda lacket i kollektionen jag inte tyckt jättemycket om. Detta trots att det här är ännu en duokrom, i rosa och guldtoner. Det är fint, men inte jättefint - liksom.

Skulle jag ha hoppat över några av de här lacken hade det varit de två sista. Nummer 5080 och 5081 är dessutom så pass lika varandra att ett av dem nästan känns lite onödigt. Men varför välja när jag nu kunde låta bli?