måndag 25 februari 2019

Min BuJo för mars

Jag beställde washitejp som jag planerade att använda till mars bullet journal-sidor, och för första gången någonsin tog det mer än fem dagar att få dem i brevlådan. I fredags dök de så äntligen upp, så helgen har spenderats med sagda tejp, pennor, linjal, schabloner och min bullet journal för att förbereda mig för mars.


Temat för mars är galaxer och stjärnor, och vald färg är olika nyanser av lila. Så även om det kanske ser blått ut ibland så är det inte det...


För första gången någonsin lät jag månadsöversikten få plats över ett helt uppslag. Blev väldigt nöjd med det, eftersom det gett mig mer plats att skriva in saker som händer. Inte som förut alltså, när det mest var just en översikt, men inte en särskilt användbar sådan.


Numera har jag inte många sidor innan veckouppslagen tar vid. En sida för lästa böcker och målade nagellack vill jag dock ha, och en sida kassabok.


Uppslaget jag petar mest i under månaden är så klart det här, som jag kryssar och skriver i varje dag.En rad om dagen, vanor och månadens bok, således.


Har helt ändrat layouten på mina veckouppslag den här månaden, och jag tycker att det blev så bra att jag tänker visa upp alla fyra veckorna jag gjorde.
Inspiration från Gemma/DoodleDaylDarlings som finns både på Instagram och YouTube.


Citaten googlade jag fram, och de handlar (såklart) om rymden och stjärnor.