måndag 25 mars 2019

BuJo för april

I april fyller min mamma år, och  eftersom hennes favoritfärg är grönt så valde jag att göra alla mina aprilsidor i min bullet journal gröna. Så klart. Så de där svarta pennorna som är med på bild, de kom inte ens ut ur sin förpackning den här gången.


Ja, och som alltid hade jag washitejp som dekoration. Den här gången i lite marmorerat mintgrön, samt en med blad på. Två nyanser av grönt på mina fineliners, och en mintgrön övererstrykningspenna att accentuera med.


Det visade sig att anledningen till att jag inte använde min månadsöversikt när den var på endast ett uppslag, var därför att jag inte använder min månadsöversikt vidare värst. Mars månads där månadsöversikten fick ett helt uppslag användes alltså inte mer bara för att det fanns mer plats, så jag bestämde mig för att återgå till min ensidesöverikt i april. För jag vill fortfarande ha en månadsöversikt, eftersom den fungerar som min startsida för månaden.
Jag är lite missnöjd, men den får duga.


Mitt uppslag för nagellack, böcker och pengar. Ser ut ungefär som det brukar, och används ganska flitigt under månaderna.


Här är ändå det uppslag som jag använder allra mest månad efter månad. Min en rad om dagen, vanekollen och boken jag läser under månaden.
Denna månad även med sneda linjer, men en kan ju inte få allt här i livet.


Och ett exempel på hur ett veckoslag ser ut. Valde påskveckan, så att det syns hur jag skriver in om det är helgdagar och sådant också. Inser precis att jag inte skrivit in Valborgsmässoafton än, så det ska jag göra nu.