fredag 6 januari 2017

FredagsFilmen: Passengers

Två av mina nyårsmål börjar bra - jag har haft egentid med älskade maken och vi var på bio! Filmvalet föll på "Passengers"med Jennifer Lawrence och Chris Pratt.

Bildkälla Movienews plus
Rymdfärjan Avalon är på väg mot Homestead II, en koloniserad planet. Ombord finns 5000 passagerare och drygt 250 besättningsmän, alla försatta i sömn då resan tar 120 år. Något går dock fel och passagerarna Jim och Aurora väcks - 90 år innan beräknad ankomst till slutdestinationen.


Den visade sig vara bra mycket annorlunda mot vad vi trott, eftersom vi förväntade oss science fiction-thriller eller kanske till och med lite skräck. Istället var det ett romantiskt drama i rymdmiljö. Förvisso väldigt snyggt, och jag är ju inte ledsen över att jag sett den på bio för det var en sådan där typisk film som gör sig väldigt bra på stor duk. Men handlingen har man kanske sett förut, så det var en del förutsebar och lite väl Hollywood mellan varven.

4 kommentarer:

 1. Haha jag älskade allt med den! Såg den dagen före julafton och slutar inte tänka på den ens :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte den var bra, men hade som sagt väntat mig en annorlunda film och inte ett romantiskt drama. Trodde det skulle vara ngt mysko med resan, eller AI gone bad. Väntade mig att få se Arthur på fel sida bardisken om man säger som så.
   Så bra och snygg, men inte vad jag trodde.

   Radera
 2. Sounds like it is worth checking out :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It is. Nothing special story wise, or maybe that's just me and all my film studies. ;D But a really beautiful film and some things to think about after.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .