söndag 8 januari 2017

Tre tomma no. 23

Jo jag vet, det är fyra grejen på den här bilden. Men två av dem är samma grej och de tog slut ungefär samtidigt så jag bestämde mig för att räkna dem som en.
Har varit lite småslö med tommingarna den här gången också, och är en bort från nästa så det dröjer nog inte så länge tills nästa gång.


Kryddhuset. Bikarbonat. Är jag sådär konstig igen och har med mat här? Men grejen är ju den att jag använder bikarbonat till att göra rent håret med - också. I ärlighetens namn är det inte just den här burken jag gjort slut på utan en ännu större. Jag tyckte dock att den burken var bättre i storlek än den här och tömde över. Jag köpte mitt kilo bikarbonat för ungefär 40 kronor i mars 2015, så det tog ett tag att göra slut på den. Och jag har bakat med den också.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Burt's bees. Beeswax lip balm with vitamin E and peppermint. Här gjorde jag alltså av med två stycken läppmojs av samma sort inom loppet av ett par dagar. Både det i badrummet och det bredvid sängen. Jag har ett kvar i handväskan som är lika samma, annars är de här utbytta mot andra.
Jag har verkligen gillat de här och kommer säkert köpa dem igen, jag har en liten förkärlek för läppmojs med mint i för de kittlar till så härligt.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Depend. Nagel & nagelbandsrengöring. Den här lilla flaskan har det tagit tid och evighet att bli av med. Helt enkelt för att jag tycker att den inte funkar vidare värst bra. Det är meningen att man ska pensla på denna "peeling", låta verka ett tag och sedan med en nagelborste skrubba bort död hud, men det där med att få bort den döda huden tycker jag alltså funkar sådär. Jag kan lika gärna stå och gno med nagelborsten ändå.
Jag har ingen ny på G, men spanar efter en.
Miljöfarligt avfall, på grund av de där resterna som ligger kvar i botten på flaskan.
Betyg 1/5

4 kommentarer:

 1. Kul med tomma förpackningar! Något jag också tänkte börja med på min blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det! Personligen ÄLSKAR jag att se vad folk gör slut på, för det är oftast sådana där grejer som hen tyckt om.

   Radera
 2. I have heard so many good things about Burt's Bees - I must try their stuff one day! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. They have a really great cuticle cream that smells like lemon. :D

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .