söndag 26 mars 2017

Månadens manikyrer - mars

Sista söndagen i månaden är det nagellacksdag här på bloggen. Eftersom det är hela fem dagar kvar på den här månaden räknar jag med att blir en eller två eftersläntrare som får visa upp sig i slutet av april. Ingen eftersläntrare från februari dock, så det här är bara mars-lack.


Betade av den senaste kollektionen från A England i mars. Som med det här gredelina hololacket Angel grace. Så himla tjusigt!


King Copethua kommer också från kollektionen Tennyson's romance. Lika holografiskt som lacket ovan, men här en svärtad grön. Very tjusigt!


The beggar maid är mer sparsmakat holo, i en grå bas som jag tyckte skiftade både i koppar och grönt. Väldigt vackert lack. Även det från kollektionen Tennyson's romance från A England.


På tal om vackra lack - missa inte den här godbiten! Emerald city från H&M Beauty är en underbar liten multikrom sak, som skiftar mest mellan smaragdgrönt och guld, men även med tydliga hintar av blått.


"Jag tycker du ska ha majsgula naglar" sade Lilla E en dag, och trodde antagligen att hon jävlades med mig. Jag plockade bara lugnt fram Corn maze från Model city, så var det gjort. Det är holo i det här lacket också, men ganska diskret och det ville som synes inte riktigt fastna på bild.
Jag köpte det här lacket för länge sedan och har faktiskt ingen aning om hurivida vare sig det eller märket finns kvar längre. Så är det med indie-märken.


Månadens bottennapp? Är man snäll så är Inside the ISABELLEtway från OPI mjölkchokladfärgat. Jag vet bara att jag inte tyckte om det. Alls. Hade det inte varit en del av ett minikit så hade jag aldrig köpt det.


Då tyckte jag betydligt bättre om syrénlila lacket I'm gown for anything, även det från OPI. En sådan där trivsamt lugnt nyans som känns vårig på något sätt.


Märkte ni att jag var borta några dagar i början på veckan? Inte? Bra. Det betyder att mina tidsinställda inlägg funkade som de skulle.
Då när jag inte var uppkopplad bar jag i varje fall det här lacket, I beleive in manicures som var en del av OPIs julkollektion 2016. Kollektionen heter "Breakfast at Tiffany's" och det här är just Tiffany-blått. Sådär så att det är konstigt att det här lacket inte fick kollektionsnamnet. Ljuvlig färg, som känns både pastellig och knallig på samma gång. Jag älskade att bära det.


Även Rich and Brazilian var en del av den där julkollektionen från OPI. En ljuvligt vinröd grej, med skimmer i lila och rött. Vampigt, om jag får säga det själv.


Cocktail lounge från Claire's, en sådan där prylaffär med lite allt möjligt krimskrams i, valdes av älskade maken på grund av namnet. Det är det jag pryder tassarna med just nu. Ett vinrött lack om man ser det lite på håll. Tittar man på det i lupp, vilket jag gjort, är det dock lila med rött skimmer. Känner att det var ett bra fynd av mig för en tia. Lite jobbigt att måla med bara, men man kan ju inte få allt.

4 kommentarer:

 1. Some really great ones :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know wich one is my favourite in the bunch, but that's a secret until Friday. ;D

   Radera
 2. Du har hunnit med en hel del fina lack! Och kul att få se dina naglar ibland trots att nagelbloggen har gått i träda:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, de syns här ibland. Jag har ju inte tröttnat på nagellack för fem öre, kände mig bara färdig med att blogga om dem. Har inte ångrat mig än, alltså. :D

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .