fredag 31 mars 2017

Marsfavoriter

Så är månadens sista dag här, vilket betyder att jag tänker lista mina favoriter för den månad som gått. En månad då jag har stängt av datorn flera gånger flera dagar i sträck och bara haft det lugnt och skönt. En månad då jag pillat med bloggens utseende också. Jag tror jag är nöjd nu, men man vet aldrig - kanske ändrar den där headern tusen gånger till innan jag känner mig nöjd-ish.

Jag har varit trött i mars, men det skyller vi på pollen och omställningen till sommartid. Den där omställningen av tid kommer aldrig vara en favorit. Jag har annat som är det.

Bildkälla Goodreads
Bok: Blir ni förvånade om jag säger att det är "The Raven King" av Maggie Stiefvater? Inte? Bra. För det är den. Egentligen hela "The Raven cycle", men eftersom jag läste serien både i februari och i mars så räknar jag bara seriens sista bok idag. Man bör läsa alla fyra böckerna, men bok två och fyra var mina favoriter. Kommer säkert läsa om dem snart. Eller läsa någon annan av Stiefvaters böcker.

Fic: Den jag läser nu är väldigt bra, och väldigt lång. Ska jag säga en jag läst ut så blir det "Apparecium" av bleepobleep. En Teen Wolf/Harry Potter crossover som var lite småcharmig.

Film: *suck* Det känns som att den här punkten kommer bli årets sorgepunkt för mig, för trots att mitt mål var ett biobesök i månaden så har jag inte klarat av det den här månaden - heller. Och just nu är jag faktiskt besviken på riktigt över det. Ska det vara så svårt? Tydligen.
Jag har så klart sett en massa på film, men ingen som jag tycker är värd att utses till en favorit. Inte ens "The Danish girl". Förstår inte varför den fick så många Oscars-nomineringar, ärligt talat.

Tv-program: Eh... pass? För jag har liksom inte sett på tv nästan alls den här månaden. Har inte riktigt haft orken att ta till mig de få serier jag tittar på, som inte är i hiatus just nu. Hamnade i en tappad sug när båda favoriterna "Brooklyn Nine-Nine" och "Lucifer" gick på superlånga uppehåll. Kom tillbaka!

Kläder: Min älskade svärmor gav mig ett hemligt paket häromdagen. I det låg det två scarves med rävmotiv. Jag älskar rävar! #ijustlovefoxes

Nagellack: Om ni anade på min nagellackssammanfattning i söndags att jag är väldigt förtjust i Emerald city från H&M Beauty, så anade ni alldeles rätt. Har bara sett det i butik, inte on-line.
Edit 170405: Nu har jag sett det on-line också. 😉


Upptäckt: Har lyckats upptäcka den där "inre rösten" flera gånger den här månaden. Sätter det i samband med ett dagligt intag av yoga-övningar och meditation.

Extra speciell rolighet: Plejaderna! Så klart. Även om boken var sådär, så är det alltid så trevligt att ses och prata med varandra. Jag bjussade på marble brownies och minisemlor. Det var också roligt, för det var gott!

Mitt eget favoritinlägg: Har jag något sådant den här månaden? Det är väl i så fall det där om tv-serier jag inte har sett. Än.


2 kommentarer:

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .