onsdag 22 mars 2017

Ny favoritlunch

Ibland så snöar jag fullständigt in på vissa maträtter. Just nu är det här min favoritlunch, så pass att jag äter den minst en gång i veckan, oftast fler.


Vad det är? Jo, en mycket enkel och mycket god kombination av fräst grönkål, stekt ägg, tomat, sriracha och en liten macka. Brukar bli en frukt som efterrätt också.

Gör som så: Strimla så mycket grönkål du vill ha. Fräs grönkålen i lite rapsolja, salta och peppra efter smak. Kålen är färdig när den blir blankt mörkgrön och börjar ta aningen färg. Lägg på tallrik.
Stek så många ägg du vill ha, salta och peppra. Allra godast blir det om gulan är rinnig tycker jag. Det är något med kombon grönkål och äggula som är mmmm. Lägg ägget på grönkålen. Skivad tomat och hårt bröd är gott till. Och så sriracha på ägget, tycker jag. Vill man inte slipper man så klart.

Tror jag vet vad jag ska äta till lunch nu. Det här var i söndags.

4 kommentarer:

  1. Såg gott ut! Så gör jag också, äter samma sak hela tiden i perioder :) Just nu är jag insnöad på hemgjorda quesadillas, så gott och tar 5min att slänga ihop och steka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! :D <3 Och nu blev jag sugen på quesadillas av någon anledning.

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .