tisdag 22 maj 2018

Tre tomma no. 54

Det har hänt något ganska overkligt och otäckt i min närhet, och jag känner mig inte direkt som vanligt. Det känns bisarrt och konstigt att världen fortfarande fungerar som vanligt, ärligt talat. Så jag har svårt att finna motivation till att blogga helt enkelt.

Eftersom jag har en del tomt, så tänkte jag dock göra ett försök att få även min vardag att återgå till något som påminner om normalt, med att helt enkelt göra ett Tre tomma-inlägg.


Rusta. Hair shampoo with almond oil.
Det här schampot är det inte bara jag som använder här hemma, utan hela familjen. Det här är inte ens den första flaskan vi gjort slut på, utan bara den första jag fick tag på. Det är väl inte det bästa och mest effektiva jag har använt, men det gör jobbet utan att torka ut mitt hår, eller min hårbotten, fullständigt.
Vi har en ny, stor pumpflaska i duschen just nu, men jag börjar känna mig nyfiken på andra schampon, ärligt talat. Doftar gott, i varje fall.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5

Ansiktsmask. Cucumber peel-off. Removes dirt and grime. Easy peel mask.
Jag har lyckats riva av vilket märke det är på den här masken, men jag köpte den billigt på Rusta, och jag har sett dem drälla runt lite var stans i olika butiker, så den är nog inte värst svår att hitta.
Luktar väldigt mycket alkohol. Så där så att ögonen tårades och jag började hosta. Däremot väldigt lätt att peela av, så pass att jag undrar om den gjorde varken bu eller bä för mig. Den kändes mest jobbig, på grund av doften. Kommer troligen inte köpa den igen.
Plaståtervinning.
Betyg 2/5

L'Oréal. Rare flowers cleansing gel. Calming rose & jasmin extract. Dry and sensitive skin.
Nu ni, här har jag hittat en rengöring jag gillar! Så pass att jag har skaffat en ny och redan hunnit använda den nya ett tag. Om man som jag har problem med känslig hud, men ändå gillar löddrande rengöring, så kan det vara en bra idé att spana in den här. Tvättar rent skonsamt, med ett milt litet lödder, och får även bort smink utan större problem. Nu använder jag make up-borttagning de få tillfällen jag sminkat mig, men jag känner mig inte dåligt rengjord efter att ha använt den här som steg två i en sminkborttagning. Mild doft som inte direkt stannar kvar, dryg som attan - jag använder en klick stor som en ärta, om ens det, och det räcker utmärkt.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

2 kommentarer:

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .