lördag 5 januari 2019

Tre tomma no. 74

Minsann om jag inte tömt grejer nu igen. Nämligen det här.


Innisfree. My real squeeze mask. Broccoli.
Som jag gillade den här! En klar essens i rikliga mängder, jag kunde spara i en burk och använda som serum ett par dagar till. Ingen kladdig känsla, utan den försvann in i huden fint och jag upplevde att huden var mjuk och härligt återfuktad efter användning. Helt okej passform, men inte toppen. Synd att Innisfree inte verkar finnas kvar hos Sheet Happens, för annars hade det nog blivit omköp.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

A'Pieu. Real big yoghurt one bottle. Blueberry. Balancing.
En lätt exfolierande mask som samtidigt stärker och balanserar huden. Det är vad som utlovas, och jag upplever att de löftena blev infriade. Skön mask med helt okej passform. Och den luktar inte gammal sur yoghurt, utan snarare ganska sött och trevligt.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Bitch Balm by Lipgloss Bitch. Vinterpäron.
Nope. Jag gillar fortfarande hur härliga Bitch Balm är på läpparna, de glider på bra, återfuktar/återfettar fint och ger ett bra resultat. Den här doften blev jag dock inte kompis med. Till en början luktade den mycket lakrits, vilket var jobbigt för mitt ständiga lakritssug men inte värre än så. Men så försvann lakritsdoften och ersattes av en annan som jag inte tyckte om alls. Antar att det är päron med tanke på namnet, och päron har jag aldrig varit ett fan av, vare sig att äta eller som doft. Så jag blev ganska glad när den här tog slut och jag kunde öppna en annan tub.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5