tisdag 8 januari 2019

När man mår lite uschligt-Dagens


Låt: Nej tack. Vissa dagar vill jag bara ha största möjliga tysssssssssssssssstnad.
Outfit: Kofta, t-shirt och yogabyxor från H&M. En dag av myskläder.
Smink: Nej.
Nagellack: Godric från Pahlish. Det är lite slitet så jag borde lacka om, men jag ska jobba imorgon och det brukar kunna döda manikyrer, så jag väntar nog en dag till.
Doft: Har kvar lite i koftan från gårdagens dos av Mon Guerlain Florale som jag fått som doftprov från Kicks. Inte dum alls, men idag har jag spänningshuvudvärk och min längtan efter parfym är noll och intet.
Smycke: Inget. Har inte ens haft min förlovnings- och vigselring på nästan ett år för att jag har fått korvfingrar, men nu är de äntligen inlämnade till guldsmed för att få en storlek som passar mina åldrande händer. Bara att inse fakta där.
Klocka: Har inte haft någon tid att passa idag, så ingen alls.
Frukost: Te och mackor med ost eller pastrami. Tog mina vitaminer och drack citronvatten också.
Fika: Kaffe med mjölk och en näve nötter eller två.
Middag: Kyckling med ris.
Pryl: Vetevärmare.
Motion: Hundpromenad, och när maten sjunkit undan lite till tänkte jag göra ett litet yogapass för ryggen och nacken. Jag gör det passet ganska ofta, för jag vet att det hjälper mot alla möjliga rygg- och nacksmärtor. Som är det jag lider av idag.
Kvällsnöje: Ovan nämnda yogapass, liten ansiktsmask, läsa lite om hjärnan orkar.
Att tillägga: Bara för att jag är så off i humöret idag, bjussar jag på en söt närbild av husets gosigaste katt. För jag är inte så off i humöret att jag inte kan uppskatta han gullighet.