torsdag 28 mars 2019

Nagellacken jag har burit i mars

Välkommen till månadens visning av nagellack. 8 lack fördelade på 6 manikyrer, för jag har så mycket Depend i lådan just nu att jag försöker "bli av dem" lite snabbare. Så, det blir en del Depend från och med nu. Bland annat.


OPI, Charged Up Cherry
Körsbär är röda i min bok, men tydlihen är körsbärsrosa också en grej, om vi ska tro namnet på det här lacket. Mörkt, knallrosa som drar lite åt neonhållet, utan att bli neon. Cerise och väldigt mycket 80-tal, i mina ögon. Gillade det ändå.


Nails Inc., Picadilly Circus
Jag trodde det här lacket var rött när jag webshoppade det, så jag blev lite förvånad när jag fick hem ett mörkt rödlila lack. Förvånad på ett trevligt sätt, för det här var utomordentligt tjusigt. Ett sådant där lack som ser helt olika ut beroende på vilket ljus som faller på det. Lila, rött, rosa, vinrött. Men inte en multikrom alltså, bara den sortens färg.


DependO2, #571 + Depend, #566
Höstkollektionslack. Doppade handen i otestade lådan och fiskade upp kakigröna #571. Bestämde mig för att para ihop det med mörkblå #566, och det här blev resultatet. Jag gillade den här manikyren, blått tillsammans med grönt på naglarna blir ofta väldigt snyggt, tycker jag.


A England, Into the Rose-Garden
Det senaste lacket att sorteras in i Heavenly quotes-kollektionen. Kom tillsammans med en nagelolja med ros, till någon trädgårdsbox eller liknande. Jag har inte oljan, för den är lite dyr. Har svårt nog att fylla mitt "behov" av de senaste kollektionerna från A England.
Som synses är Into the rose-garden ett mörkt rosrosa lack med gott om prismatiska partiklar som glimmar fint i solen, men inte ville fastna på bild.


Depend 7Day, Miss Chandler #7173
Om jag köpte hela Depend 7Days Friends-kollektion bara för att det är Friends? Jajamensan. För så många rosa lack behövde jag verkligen inte.
Miss Chandler är dock en ljust blå liten raring. Lite dammig i tonen, drar lite åt det grå hållet. Regnblått kanske?


Depend 7Day, Pink Moon #7146 + Regina Phalange #7177
Nope. Det här trivdes jag inte alls i . Knappt så jag blev ledsen alls när det började chippa efter några timmar, så det där 7Day funkar inte på mig så vidare värst (ja, jag körde hela kitet). Pink Moon hade jag sedan förut då det ingick i det rosa paketet jag fick från Nageldraken förra året. Så sugen var jag på det alltså. Jag gillade Regina Phalange mer, som är det kalla av de här rosa lacken. Drar lite åt lila och jag kallade det ljungrosa i mina anteckningar.

Jag har i ärlighetens namn haft nakna naglar i över en vecka nu. Dels för att jag inte riktigt har haft lust att måla naglarna, men också för att jag misstänker att de behöver vila lite, för de är bra slitna mina små hornplattor på fingertopparna. Det är högst troligt därför mina manikyrer håller så dåligt just nu, så jag ska vila tassarna en vecka till eller så. Sedan ska jag dyka mer bland alla Depend, OPI och Phalish jag har kvar i otestade lådan. Lovar.