onsdag 13 mars 2019

Tre tomma no. 80

Tre tomma förpackningar till saker som  applicerades på huvudet när det begav sig.


Ica. Ekologiskt certifierad ögongel. Oparfymerad.
Är precis det det står på tuben. Ger inget fantastiskt resultat, men gör sitt jobb. Jag trodde den här skulle ta slut för flera veckor sedan, så jag har haft en likadan tub väntandes i kulisserna ett tag. En dryg liten grej alltså.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5

Lush. Cynthia Sylvia Stout schampo.
När jag förberedde mig för att gå no poo för några år sedan, så var det det här schampot jag använde som "sista-schampo". Gillade det mycket då, och tänkte att samma sak säkert gällde nu. Blev inte alls lika förtjust den här gången dock. Det är ett hyfsat schampo dock, med underbar doft som ger bra glans. Men det var inte vad jag ville ha den här gången.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5

Helloskin. Jumiso. Chewy-elasticity sheet mask.
En arkmask som lovar att ge tillbaka stuns till ansiktet, med bland annat extrakt från äggmembran. Det ni! Gillade den här mycket. Inte för att jag blev tajt som en tonåring i ansiktet igen direkt, men jag kände resultat. Rikligt med essens, fick över i en burk så det räckte nästan en hel vecka. Bra liten kur, och jag är bra sugen på en ny. Om min arkmask-låda inte var så full så att jag inte ens får locket, så skulle jag vara lockad av ett omköp, helt klart.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5