måndag 27 februari 2023

Februaris nagellack

I februari har jag målat naglarna fem gånger, med lika många lack. Tre av dem från samma märke, för det har varit soliga dagar den här månaden,och det är då jag gillar att bära hololack. Gissa märke jag menar - nu! 


a England, Mina
Gissade du a England gissade du rätt, för hololack är ungefär alla lack som kommer från det märket.
Mina kommer så klart från kollektionen Bram Stoker and the Count, hon är den kvinnliga huvudpersonen både i boken och i filmen "Bram Stoker's Dracula" där hon spelas av Winona Ryder.
Lacket är isigt ljusblått hololack, som ofta skiftar i både lavendel och silver.Det var mest silver som ville visa sig på bild, irl var det mest blått.



a England, The wild rose
Från samma kollektion som ovan kommer The wild rose. Rosor ska enligt vampyrmyten hindra vampyren från att återvända till sin grav, eller fånga den i densamme. Fastna i taggarna typ.
Lacket är dämpat grönt,med en skiftning i guld. Holo, så klart. Bilden gör inte lacket rättvisa. Satt och stirrade hänfört på naglarna ganska ofta när det var på.



London Grace, Peter
Kände för lite mörkare nagel mitt i månaden, och valet föll på mörkgrå Peter från London Grace. Ett helt vanligt krämlack, men ändå lite sofistikerat snyggt sådär. Grå naglar är underskattat, det har jag ofta tyckt.



Depend, #5147 Amethyst
Lite mer färg kanske? Lila skimmerlacket Amethyst är just ametistlila. Skiftar i en mörkare ton som ger en nästan svärtad effekt. Det här gillade jag.



a England, Whitby Abbey
Mer grått, men Whitby Abbey har också en tydlig skiftning i lila. Lacket jag bär just nu,även om ganska slitet vid det här laget. Orka lacka om, det är ju måndag!