onsdag 22 februari 2023

Wishlist Wednesday - Bara därför att

Ibland händer det att jag vill ha saker. Jag är dock dålig på att unna mig, men om någon undrar om jag önskar mig något kan jag ju alltid säga något av det jag listar här.


Bildkälla M Butik

Jättespännande att önska sig en noppborttagare, eller inte. Men jag har länge saknat att kunna snygga till mina kläder på ett smidigare sätt än att raka dem med rakhyvel. Tar en evighet också. Hittills i mitt liv har jag aldrig testat en sådan här, men nu är min längtan större än någonsin.


Bildkälla H&M

Jag vill så klart ha noppborttagaren som en del av att jag försöker ta mer hand om mina kläder. Och som en del i det försöker jag bli bättre på att laga. Jag börjar tycka det är tröttsamt att alltid be E om att få låna av hennes sygrejer när jag ska laga något, så jag vill ha eget. Och ett smidigt sykit kan vara en bra start.


Bildkälla Kicks

Förra året gav mig själv nyårslöftet att unna mig att sminka mig oftare, även om jag bara sitter hemma och ugglar. Och nu när jag gör det har jag fått upp ögonen för produkter jag gärna vill ha. Som det här stiftet med krämblusher. Bara ett problem, just den här färgen är tamef*n alltid slutsålt överallt. On-the-glow blush i färgen Ruby från Pixi, är det annars jag helst vill ha.


Bildkälla Uniqlo

Den här miniväskan ska visst rymma mer än vad en kan tro, och jag vill ha den. Problemet är bara att den finns i åtta olika färger och jag vet inte vilken jag ska välja. Grön kanske? Eller rosa? Eller gul? 


Bildkälla KappAhl

Jag är ofta på jakt efter fler bh:ar att ha när jag tränar. Främst sådana med lätt eller medium stöd, eftersom min främsta motionsform, yoga,inte kräver mer än så. Och då kan en ju passa på att välja en med spännande rygg, för det tycker jag om. Just nu vill jag helst av allt ha en ljus, och den här från KappAhl var oväntat fin.