torsdag 22 februari 2024

Bujo i mars

Med en vecka kvar till månadsskiftet kändes det som hög tid att göra klart mina bullet journal-sidor. De ser ut precis som vanligt, fast den här gången är temafärgen lila.


Inser nu att jag aldrig skrev "Mars" på månadsöversikten, jag som brukar vara så noga med att döpa månaderna. Får väl göra det i efterhand. Precis som att skriva ner en dikt eller något på den än så länge tomma sidan.
Tema lila och läsa/böcker. Washin kommer från Willwa, pennorna är en fineliner från Stabilo och en Tombow dual brush i färgen 623 Purple sage. Mer än så använde jag inte, för min längtan efter enkelhet kvarstår.



Jag kommer läsa en månadsbok även i mars, samt använda nagellack och hantera pengar. Som vanligt delar dessa saker på ett uppslag.



Hade egentligen tänkt sätta uppslaget med vane- och humörkollen, och en rad om dagen efter...



... uppslaget med yoga och stretch och dagens skoj. Har gjort det hittills i år och gillat den varianten bättre än den som blev. Tydligen gick jag på autopilot och satte sidorna i den ordning jag gjort massor av gånger förut, och inte bara två.



Sist ut ett av veckouppslagen, som ser ut som de gjort länge nu. Alla citat rör böcker och läsning den här månader. Jag lät washin sätta tonen, så att säga.

Nästa månad kommer bli grön, för det är april alltid, av anledningar som heter mammas födelsedagsmånad och mammas favoritfärg.