onsdag 28 februari 2024

Februaris nagellack

Eftersom jag inte har hunnit med min planerade omlackning, så blev det inte fler än fyra lack den här månaden heller. Helt i linje med min plan om ett nytt lack i veckan och däremellan intensiv nagelvård. Ändå tyckte jag tydligen att fyra lack var taningt och hade tänkt klämma in ett till, men jag tappade orken så det är som det är. Slitet. Är det. Borde ta av det. Sen.
I den här ordningen bar jag februaris nagellack.


London Grace x Frida Selkirk, Tokyo
Jag började februari färgglatt, med piggt magentarosa Tokyo från London Graces samarbete med Frida Selkirk. Skiftar lite åt det lila hållet med sitt skimmer. Det lack från den här kollektionen jag var mest sugen på och det är precis så fint som jag hoppades.



a England, Haunted
En av a Englands senaste kollektioner heter Ghosts och är en samling skirt svarta lack med kromatiskt shimmer. De går att använda som layeringlack, men jag valde så klart att använda dem på egen hand. Eftersom de är så pass skira har jag behövt tre lager av lacket för att uppnå det här resultatet. Haunted  har ett skimmer som skiftar mellan antikguld och mossigt grönt. Väldigt tjusigt.



H&M, Darth who?
Kommer jag någonsin kunna motstå lack som heter något med referens till Star Wars/Trek? Troligen inte. Alltså kunde jag inte motstå Darth who? heller, som synes. Mörkt grått med mycket silverfärgat shimmer/miniglitter. Ett tag trodde jag att det kanske kunde ha smugit sig in lite holo i det, men så var det inte vad jag kunde se. 



a England, The mist
Från samma kollektion som ovan, alltså har jag byggt upp det på egen hand med tre lager för det resultat vi ser här. Den svara basen syns nästan inte alls nu, utan det kromatiska skimret sätter agendan. Här skiftar det från blått till teal till lila. Så galet snyggt.
Också det lack jag inte har hunnit/orkat lacka om från, så här släpper vi nagellacken för den här gången.