torsdag 29 februari 2024

Februarifavoriter

Ovanligt lång februari i år. Så blir det när det är skottår, det är sedan gammalt. Idag tänkte jag att vi skulle titta närmare på februaris favoriter precis som vanligt. Februari har varit en hyfsat bra månad, även om allt inte varit toppen. Hade lite ångestproblem några dagar, men med vila och alla de verktyg jag samlat på mig, var det hanterbart och gick över hyfsat fort. Extra plus för att jag fått gosa mycket med katten. Numera duger även jag, och det har blivit vår egen tradition att vi morgonmyser tillsammans. Hon ligger ofta i mitt knä när jag mediterar. Morgongänget, kallar älskade maken oss för

Riktigt kelsugna katter kan till och med klättra upp på matte när hon sitter och jobbar vid skrivbordet. Särskilt om hon virat gosfilten omkring sig.

Bok: "Holly" av Stephen King. Läst om ett par jättebra böcker också, men "Holly" var förstaläsning så den får vinna.

Film: "Ballerina" får det bli. Tyckte väldigt mycket om den, fastän den var så våldsam. Eller kanske tack vare. 

TV: Gillar "White collar" mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Storyn håller, så här tio år senare. Fyra säsonger kvar.

Nagellack: Tokyo från London Grace i sin kollektion tillsammans med Frida Selkirk.



Skönhet: Jag lullar på som vanligt, med samma grejer som vanligt. Inget nytt som hittat in i rutinen. Nästan. För jag har tack vare E hittat en gosig leave in-produkt för håret. Milkshake Incredible milk. E kallar den för hårknark. Luktar jättegott också.

Extra speciell rolighet: En av bästisarna fyllde år och bjöd in på kakkalas. Väldigt mysigt och trevligt, med fina människor och roliga samtal. Att jag droppade totalt dagen efter för att jag tänjde lite på bekvämligheten för den här introverten, det var det värt.

Favoritinlägg: Påminner om att kolla brösten igen.