tisdag 14 februari 2017

Tre tomma no. 26

Häromdagen släppte jag ner tre tomma förpackningar i "tomma lådan", och i den låg det redan två och väntade. Bestämde mig för att köra en "Tre tomma" med hand-tema den här gången.


Depend. Nagellacksremover. Supersnabb. Den här har ni sett förut.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Depend 02. Protecting basecoat. Det ligger en liten svårfångad klick baslack kvar i botten på den här flaskan, men eftersom det tjocknat rejält och jag inte tyckt om det här baslacket - samt har ett nytt som jag älskar - så tänker jag inte bry mig om det.
Vad är det då jag inte gillat? Att det färgade lacket har suttit superdåligt med det här i basen. Det kan vara så att det funkar allra bäst tillsammans med andra lack i Depends 02-serie, men jag är inte mycket för det där med att ha olika produkter beroende på märke. Jg vill ha et baslack som funkar till alla lack, och ett topplack som funkar ungefär likadant. Så när det färgade lacket chippar i stora flagor efter mindre än en dag, vilket det bara gjort med det här baslacket, då blir jag less. Jag älskar Depends färgade minilack, men hittills är jag oimponerad av alla deras behab´ndlingslack jag har testat.
Sorteras som miljöfarligt avfall, eftersom det finns produkt kvar.
Betyg 1,5/5

Urtekram. Hand cream. Aloe vera. Köpte den här lilla tuben att ha i handväskan, men tyckte att den tog lite väl lång tid på sig in i huden för att vara smidig 'on the go'. Där vill jag ha något som tar sig in i huden snabbt, så jag förpassade den här till nattygsbordet och stoppade ner min favorit i handväskan i stället.
Väl inne i huden är det här dock en väldigt trevlig handkräm, som doftar väldigt gott av citrongräs, av de där solmogna apelsinerna som nämns på förpackningen känner jag dock inte något vidare värst. Inte alltför påträngande doft dock, så jag har klarat av att smörja tassarna med den när jag går och lägger mig. Att krämen dessutom är ekologisk, veganvänlig och inte använt sig av djurförsök i något led är bara extra plus i kanten.
Kommer köpa igen, men kanske i någon av de andra varianterna för att variera mig och för att det är kul att prova nytt!
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

4 kommentarer:

 1. Jag använder Urtekrams Nordic Birch, den är väldigt bra. Gillar man diskret cocosdoft är kokos en höjdare =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Jag stod och valde mellan just dessa två i affären samma kväll. Till slut blev det kokos som fick följa med hem.

   Radera
 2. A good hand cream is a godsend :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes! I've got dry and sensitive skin, so finding the perfect one isn'r always easy.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .