lördag 4 februari 2017

What I eat in a day #11 - Krasslig

Jag har varit lite småsjuk den här veckan. Yttepyttelite feber, sådär så man egentligen inte känner sig febrig, men ändå är trött, håglös och har värk i kroppen. Men äta ska man ju, och jag är dessutom husets främste matlagare (för att jag har som intresse att laga mat) så för att pigga upp mig gjorde jag en fotografisk dokumentation av mitt matintag i torsdags. Det såg ut så här:


Till frukost - banana split! Inte alls så dekadent som det låter, helt enkelt en banan delad på mitten, toppad med keso, blåbär, pecannötter och lite honung. Till det drack jag English Breakfast-te.


Det blev mer keso till lunch när jag gjorde rödbetswraps. Hade jag haft hummus kvar hade jag brett på det på tortillabröden istället för keso, men nu var hummusen slut så det blev keso. Samt sallad, ungsbakade rödbetor och strimlad, soltorkad tomat. Jisses vad mätt jag blev!


Fika bör man. Jag dricker allt mitt te med mjölk, för så är det godast enligt mig. Det här var Earl Gry. Det har inte riktigt varit en dag om jag inte druckit Earl Grey. Dessutom en kladdkakemuffins som Lilla E bakat intill perfektion. Så. God! Tur att jag kunde behärska mig, annars hade jag låst in mig i ett rum och ätit hela plåten själv...


Testade ett nytt recept till kvällsmat i form av Pasta Verde från julklappskokboken "Ännu mera vego". Man kan milt säga att det slank ner. Till det ett glas vitt vin, av samma slag som hamnade i maten.


En liten testund på kvällskvisten. Jag drack grönt te med citron och ingefära, älskade maken valde Kvällsro. Båda tesorterna från Friggs.


Och så ett kvällssnack. Jag gillar popcorn, så är det ju. De här poppade i kokosolja med rosa salt på. Till det ett glas vatten.

2 kommentarer:

  1. Looks healthy! The popcorn sounds good too! I discovered popcorn tea last week. Lovely stuff, but strange! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Popcorn tea? Now that I think about it I wonder if I haven't tasted a green tea with popcorn at my brother's once. If it was I remeber I liked it, but then I'm a HUGE popcorn fan, so... :D

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .