fredag 3 augusti 2018

Tre tomma no. 60

Inlägg 60 i denna lilla serie, det går undan minsann! Tror också att chansen/risken (beroende på hur man ser det) att det kommer ett inlägg till med tre tomma redan nästa vecka, är hyfsat stor. Almost there, med andra ord.

Inte bara ansiktsmasker denna gång, kors i taket.


Kocostar. Foot moisture pack.
För det finns ju fotmasker också. Fungerar som en arkmask för fossingarna. Det ser ut som två strumpor som man stoppar ner fötterna i, och sedan ska det geggiga innehållet leta sig in i fötterna och göra dem mjuka och härliga och återfuktade. Mina fötter är bedrövliga just nu, så den här kom väl till pass. Hade kanske hoppats på lite mer effekt, men det var ändå ganska härligt att använda dem. Gelen försvinner in snabbt i huden, så det var inte överdrivet kladdigt efter att "maskstrumpan" togs av.
Brännbart avfall på strumporna (som med alla arkmasker), plaståtervinning på förpackningen.
Betyg 3/5

Elmolu. Love mode. Peptide wrinkle mask.
När det är så här varmt är det superskönt att använda arkmasker, särskilt som man kan ha dem i kylen så de blir extra svala när man använder dem. Den här kändes dock rätt så svalkande även på egen hand. Doftade dessutom jättegott, satt som en smäck och var okladdig eftersom essensen snabbt trängde in i huden.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Vichy. Slow âge. Nuit. Fresh cream and mask, re-oxygenating & renewing.
Den här har jag fått som prov. Ska funka både som nattmask och som nattkräm. Låter ju lovande, men nej - jag blev inte kompis med den här. Att den är brun var mitt minsta bekymmer, jag tyckte inte om känslan av den på huden, den doftade skumt - liksom lite jästigt, och jag upplevde den som odryg. Väldigt tveksam till att jag skulle vara villig att beta för den för att testa den lite mer på allvar, när min initiala känsla är njä.
Plaståtervinning.
Betyg 2/5.