onsdag 8 augusti 2018

Tre tomma no. 61

Jag sa ju att det snart skulle komma en ny...


A'pieu. Milk one pack. Coconut milk. Moisturizing.
Först av allt - den här luktar inte kokos för fem öre. Snarare lite uppfriskande och citrusaktigt, utan att lukta citrus, om ni är med på vad jag menar. Riktigt jobbigt att öppna förpackningen också.
Annars så gillade jag den här. Bra passform, mycket essens, rolig förpackning, skön att ha på och gav rikligt med fukt. Inte fullt så klibbig som andra masker ur samma serie varit.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Skin79. Seoul girl's beatu secret mask. Soothing care.
Den här - den var helt underbar att applicera efter en varm och svettig dag. Svalkande och skön på huden, så hade jag den i kylen innan också. Bra passform, men inte superbra. Doftar "rent". Skön essens som lämnade min hud lugnare och härligt fuktmättad.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

The Ordinary. Hyaluronic acid 2% + B5.
Flaska två till återvinning. Upplevde den här som tjockare och kladdigare än min förra flaska, och den nya som jag redan har börjat på upplever jag som aningen tunnare än den här. Olika batcher antar jag. Resultatet är i varje fall något att hurra över. Använder den inte varje dag, men ofta, och man kommer långt med bara lite.
Min nya flaska hittade jag på H&M, och jag vet att även Lyko har The Ordinary i sitt sortiment numera. Aningen dyrare än över nätet, men faktiskt inte så farligt.
Plaståtervinning på korken, glasåtervinning på flaska och pipett.
Betyg 5/5