torsdag 15 november 2018

Tre tomma no. 69

Det var inga arkmasker förra veckan när jag hade tömt förpackningar. För jag sparade dem till idag. Alltså bara arkmasker den här gången.


Masque bar. Pretty Animalz. Fox Brightening sheet mask.
Finns det en arkmask som ser ut som en räv, så behöver jag den. Sedan att alla i familjen tyckte jag såg som en katt, det må vara hänt.
Trevlig mask, som kändes sval och skön mot huden, med helt okej passform. Kan tänka mig att köpa om den, och inte bara för att det är en räv på masken.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

PACKage. I love myself. Make up boosting mask.
En mask som ska ge en bättre grund för make up använde jag så klart innan ett av de där få tillfällena då jag sminkar mig. Kan inte påstå att jag märkte någon större skillnad i hur sminket applicerades, satt på eller tvättades av, men det var ändå en väldigt trevlig mask med gott om essens. Kände mig återfuktad och fin i hyn, och det är ju make up i sig själv.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5

Maskingdom. Masque revitalsant.
Jag blir alltid lite förvirrad när masken har ett skyddande lager på sig i förpackningen. Ska det sitta på eller tas av? Jag brukar ta av dem, helt enkelt för att masken sitter bättre då. Nu satt just den här masken sådär på mig och jag behövde klippa upp den lite för att få den att ligga bra. Överlag få slitsar. Essensen var tunn som vatten, och rikligt förekommande så det gällde att se upp. Det fanns så det räckte och blev över. Många arkmasker känns svala på huden, men den här kändes till och med kall. Jag gillade den, men tyckte kanske att den var lite hypad för vad jag fick. Plus för instruktioner på engelska.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5