onsdag 19 juni 2019

Bujo för juli

Jag var hyfsat ivrig att göra mina bullet journal-sidor för juli eftersom jag fick en idé. De är nästan klara för hela månaden, någon vecka jag har kvar att göra bara. Och det kommer se ut lite såhär.


Månadens tema är rosa och flamingos, med en liten hint av vattenmelon. Valde att plocka upp en ganska stark rosa nyans som är på den smala washitejpens flamingos. För det är alltså inte prickar, utan fåglar - bara teeny weeny sådana.
Månadöversikten fick ett helt uppslag den här gången också. Ungefär halvvägs satt jag och talade om för mig själv att det där med flaggor var förvisso roligt, men det gör vi inte om om. Jo just... Den rosa pennan här är en Tombow, och jisses vad de är pigmenterade. Alltså ghostar de igenom rätt så mycket. Ja, ja.


Böcker, nagellack och ekonomi - precis som vanligt.


Precis som vanligt igen, fast nu med en rad om dagen, vanor (som fått ett tillägg) och månadens bok för juli, som jag redan nu vet att den kommer bli en omläsning av "Kinesisk medicin", helt enkelt för att jag tänkt läsa om den jättelänge men aldrig kommer till skott. Läste den under min utbildning till yogalärare, och jag har vissa saker jag vill repetera/fördjupa mig i, och just den här avdelningen är ett bra ställe att göra det på.


Gör inte flaggor, Jenny. Och så gjorde jag flaggor. Men det blev ganska fint ändå, om jag får säga det själv. Hittade till och med ett flamongo-citat att slänga in. Yay! Övriga veckouppslag är lite same same but different, och med andra citat så klart. Som jag inte har skrivit in än. För orka.